Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil 8 PlayStation 4 İçin İptal Edildi

Resident Evil 8 PlayStation 4 İçin İptal Edildi

PlayStation 5 etkinliğinde oyuncuların karşısına ilk kez çıkan Resident Evil 8 PlayStation 4 için iptal edildi. Detaylar haberimizde.

Yılların eskitemediği korku yapımlarından olan Resident Evil 8. oyunu ile PlayStation 5 etkinliğinde tanıtılmış ve serinin hayranları başta olmak üzere oyuncuları heyecanlandırmıştı. Resident Evil 7‘de hayatlarımıza giren Ethan karakterinin hikayesini devam ettirecek olan oyunda serinin önceki yapımlarından aşina olduğumuz bir karakter de tanıtım fragmanında bizlere göz kırparak serinin hayranlarını heyecanlandırmayı başarmıştı.

Ancak Resident Evil 8 hakkında gelen yeni haberler PlayStation 4 sahiplerini pek de sevindirecek türden değil. Serinin yeni oyunu Resident Evil 8 yalnızca PlayStation 5 için çıkışını gerçekleştirecek. 2021 yılında çıkışını gerçekleştireceği açıklanan oyunun PlayStation 4 versiyonunun iptal edilmesinin arkasındaki gerekçe olarak ise yeni oyunun gelişmiş grafikleri gösteriliyor. PlayStation 4 oyun içerisinde yer alacak olan aksiyon sahneleri ve gelişmiş grafikleri işlemek konusunda yetersiz kalacağı için böyle bir adım atılmak zorunda kalınmış.

Bakalım grafikleri ile PlayStation 4 konsolunu zorlayacağı düşünülen oyun Resident Evil serisine yeni bir soluk getirmeyi başararak oyunculardan tam not almayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. 1000 sene daha yapılsa yine oynamam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir