Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft Flight Simulator Helikopter Güncellemesi Alacak

Microsoft Flight Simulator Helikopter Güncellemesi Alacak

Uçuş simülasyonlarının tartışmasız lideri olan Microsoft Flight Simulator helikopter ve farklı yeniliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

İlk oyunu ile 1982 yılında çıkış yapmış olan Microsoft Flight Simulator bu maceraya başlayalı dile kolay tam 39 yıl olmuş durumda. İlk halinden bu yana epey yol kat eden, grafikleri ile göz kamaştıran ve hatta kimi zaman gerçeğinden ayırt edilemeyen görüntüler sunan yapım geçtiğimiz yıl karşımıza Microsoft Flight Simulator 2020 ile çıktı. Pek çok uçak ve havaalanının detaylıca modellenmesinin ve oyuna aktarılmasının yanı sıra adının hakkını verecek şekilde bir hayli detaylı simülasyon ögelerine de sahip olan yapım hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından çok iyi yorumlarla karşılanarak başarılı bir satış grafiği de yakalamayı başardı.

Microsoft Flight Simulator helikopter

Simülasyon – Simülatör Ne Demek?

Asobo Studio tarafından geliştirilmiş olan oyun hala sık sık güncellemeler ile destekleniyor. Oyuna yeni içerikler eklemek konusunda elini korkak alıştırmayan Asobo Studio tarafından yapılan bir paylaşım ile bizleri gelecekte nelerin beklediği de gösterildi. Oyunculardan gelen geri bildirimler ve isteklerin listelendiği görselde ilk sırada ise oyuna helikopter eklenmesi dilekleri yer alıyor. Bunun yanı sıra paylaşılan tabloda bu isteğin geliştiricilerin planlarına dahil edildiği ve çıkış tarihi olarak ise 2022 yılının düşünüldüğü görülebiliyor. Kısacası Microsoft Flight Simulator oyuncuları 2022 yılında helikopter başta olmak üzere diğer pek çok özelliğe daha kavuşabilecekler. Pek çok farklı tip ve türdeki uçağın ardından Microsoft Flight Simulator üzerinde helikopter kullanmak nasıl bir deneyim olacak hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir