Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft Flight Simulator, Xbox Game Pass PC’de Çıkış Rekoru Kırdı!

Microsoft Flight Simulator, Xbox Game Pass PC’de Çıkış Rekoru Kırdı!

 Microsoft Flight Simulator, çıkışının ardından kısa bir süre sonra 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanarak Xbox Game Pass PC’de çıkış rekoru kırdı. Detaylar haberimizde. 

Microsoft Flight Simulator Laura Kasırgası’nı Eş Zamanlı Olarak Gösteriyor!

Microsoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan gelişmiş uçuş simülasyonu Microsoft Flight Simulator, çıkışından yaklaşık 2 hafta sonra 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanarak Xbox Game Pass PC’de çıkış yapan en büyük oyun olmayı başardı. Oyun aynı zamanda 38 yıllık seri tarihinde çıkış yapan en büyük oyun oldu. Açıklanan verilere göre oyunda 26 milyondan fazla uçuş yapıldı ve 1 milyar mil yol mesafe katetildi.

microsoft flight simulator
Görsel: Microsoft Flight Simulator/ Twitter

Microsoft Flight Simulator Hakkında

İlk olarak E3 2019’da duyurulan ve 18 Ağustos 2020’de piyasaya çıkış yapan gelişmiş uçuş simülasyonu Microsoft Flight Simulator, Steam gibi platformlarda büyük başarı yakalasa da Xbox Game Pass PC’ye de eklenerek oyuncu sayısını katlamayı başardı. Yüksek sistem ve internet bağlantısı isteyen oyunda tüm dünyayı eş zamanlı olarak görmek mümkün. Oyunda birçok çeşit uçak tipi bulunmakta. Detaylı ve gelişmiş sürüş dinamiklerine sahip bir simülasyon olan Microsoft Flight Simulator, yaklaşık 2 haftalık süre içerisinde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanarak büyük bir başarıya imza attı.

Bakalım Microsoft Flight Simulator, ilerleyen zamanlarda nasıl başarılara daha imza atacak? Microsoft Flight Simulator’a Xbox Game Pass PC’de uygun fiyata abonelik alarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir