Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft Flight Simulator Xbox Series X/S Çıkış Tarihi Açıklandı

Microsoft Flight Simulator Xbox Series X/S Çıkış Tarihi Açıklandı

Hiper gerçekçi uçuş simülasyonu Microsoft Flight Simulator oyununun Xbox Series X/S platformlarına geleceği tarih sonunda açıklandı.

Microsoft Flight Simulator, Xbox Game Studios’un elinden çıksa da piyasaya ilk sürüldüğünde Xbox konsollara gelememişti. Sadece PC’de piyasaya sürülen oyun, oldukça başarılı bir çıkış yapmıştı ve Xbox için çıkış tarihi uzun süredir merak ediliyordu. Microsoft’un E3 2021 kapsamında gerçekleştirdiği XboxBethesda sunumunda paylaşılan birçok duyuruyla birlikte Microsoft Flight Simulator’ın da yeni nesil Xbox konsolları için çıkış tarihi açıklandı.

Microsoft Flight Simulator Xbox Series X/S Çıkış Tarihi

Microsoft Flight Simulator, 27 Temmuz’da yeni nesil Xbox konsollara gelecek. Yapılan açıklamaya göre oyun Xbox versiyonunda derinliğinden ve detay seviyesinden hiçbir şey kaybetmeyecek. Microsoft’un devasa uçuş simülatörü, Xbox’a çıkışıyla birlikte konsol için Xbox Game Pass kütüphanesinde de yerini alacak. Oyunun Xbox One’a çıkıp çıkmayacağı, çıkacaksa da ne zaman çıkacağı ise henüz belli değil.

Xbox Series X üzerinde 4K çözünürlükte çekilen çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Microsoft, bu duyuruyla birlikte oyuna eklenecek olan yeni bir eklentiyi de tanıttı. 2021 yılında piyasaya sürülecek olan Paramount Studios yapımı film Top Gun: Maverick, popüler uçuş simülatörüyle partnerlik yapacak. Yeni eklenti, filmin çıkış günü olan 19 Kasım’da oyuna eklenecek. Eklentiyle ilgili daha fazla bilgi ise filmin çıkışına doğru oyunculara sunulacak.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir