Anasayfa > Oyun Haberleri > Minecraft Dungeons Çapraz Platform Özelliğine 17 Kasım’da Kavuşuyor!

Minecraft Dungeons Çapraz Platform Özelliğine 17 Kasım’da Kavuşuyor!

Minecraft evreninde yer alan dungeon crawler oyunu Minecraft Dungeons çapraz platform desteğine 17 Kasım’da kavuşuyor!

Popüler hayatta kalma oyunu Minecraft’ın yapımcısı tarafından aynı oyunun evreninde geliştirilen Minecraft Dungeons genişlemeye devam ediyor. Birçok farklı bölümde canavarlarla, boss’larla karşılaşarak karakterimizi geliştirdiğimiz, sonunda ise Arch-Illager’ı alt etmeye çalıştığımız dungeon crawler oyuna çapraz platform desteğinin yolda olduğu geçtiğimiz ay açıklanmıştı. 3 Ekim’de yapılan duyuruyla birlikte çapraz platform özelliğinin ne zaman geleceğini tam olarak bilmesek de kasım ayında geleceğini öğrenmiştik. Yapılan yeni açıklamayla birlikte uzun süredir beklenen bu özelliğin Minecraft Dungeons’a 17 Kasım’da ekleneceği duyuruldu.

Dungeons

Yeni açıklamayla birlikte Minecraft Dungeons oyununa çapraz platform desteğinin 17 Kasım’da oyuna ekleneceği oyunculara bildirildi. Bu güncelleme sayesinde Switch, Xbox, PlayStation oyuncuları, hatta xCloud kullanan mobil oyuncular bile birlikte oynayabilecek. İçerik açısından zengin olmasına rağmen tek başına oynayınca fazla zevk vermeyen bu oyunun çok oyunculu seçeneklerinin artırılması gayet yerinde bir karar olmuş.

Minecraft Dungeons’ı PC ve Xbox üzerinde dilerseniz Microsoft’un aylık oyun aboneliği servisi olan Xbox Game Pass üzerinden oynayabilir, dilerseniz de Microsoft Store’dan 56 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Oyunun iki DLC içeren versiyonu Hero Edition’ı ise 85 TL’ye alabiliyorsunuz. Oyunu PlayStation üzerinden oynamak isterseniz de normal fiyat 84, Hero Edition’ın fiyatı 139 TL.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir