Anasayfa > Oyun Haberleri > Minecraft Dungeons Ön Siparişe Açıldı!

Minecraft Dungeons Ön Siparişe Açıldı!

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Minecraft’ın yeni oyunu Minecraft Dungeons adlı oyun ön siparişe açıldı. Detaylar haberimizde.

Bildiğiniz üzere MineCon 2019 adlı etkinlikte Minecraft Dungeons adlı oyunu göstermişlerdi. Diablo tarzında maceralara atılacağımız, dungeon crawl dediğimiz türde (yani oyunumuzun tamamı zindanların içinde geçtiği ve karakterimizin o tarz labirentlerde gezdiği oyun türü.) rpg elementlerinin ön safhada bulunacağı bir Minecraft oyunuydu bu. Oyunun resmi Twitter hesabından oyunun ön siparişe açıldığı belirtildi. Fakat akıllardaki soru oyunun fiyatının ne kadar olacağıydı. Oyunun standart sürümünü 56,25 TL, Hero sürümünü ise 85 TL’ye satın alabileceksiniz. Aslında bakacak olursak bir AAA oyun için oldukça ucuz bir fiyata çıkıyor oyun. Fakat oyunun çıkış tarihi de ertelendi. Aslında beklenilen bir haberdi bu ertelenme. Nisan ayında çıkması planlanan oyun, 26 Mayıs 2020 tarihine ertelendi.

Minecraft Dungeons

Mojang, Halihazırda hala geliştirilen Minecraft’ın en son 20W11A snapshot sürümünü sevenleriyle 11 Mart 2020 tarihinde buluşturmuştu. En son çıkan sürümle beraber gördüğümüz düşmanlarla Minecraft Dungeons adlı oyunda karşılaşabilecek miyiz sorusuna hep birlikte cevap bulacağız.

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir