Anasayfa > Oyun Haberleri > Oyuncu Minecraft Mobları İçin Müze Yaptı

Oyuncu Minecraft Mobları İçin Müze Yaptı

Minecraft mobları müze konusu oldu. Bir oyuncu survival modunda oyundaki tüm mobları topladı ve yaptığı müzeye yerleştirdi. E bravo?

Minecraft, senelerdir popülerliğini kaybetmeyen bir çılgınlık haline geldi. 2009 yılında, İsveç’te küçük bir kasabada tek kişinin geliştirdiği oyun, artık kocaman bir endüstri. Filmleri dahi yapılan ve Youtube’da hakkında izlemeye ömür yetmeyecek kadar çok içerik çıkaralan oyunun oyuncu kitlesi ise, geek dünyasının görüp göreceği en sıkı müdavimlere sahip.

Bugüne kadar Minecraft’ta yapılmış bir çok çılgın projeyi hem Youtube’da, hem de Twitch’de izledik. Ancak Minecraft oyuncusu Woetson‘ın, bu çılgın projelere yeni bir çıta belirlediğini söylemek durumu hafifçe anlatmak olur. Woetson, survival modunda tüm Minecraft moblarını topladı ve bunları inşa ettiği bir müzede sergilemeye başladı.

Minecraft Dungeons Sistem Gereksinimleri – Oyun Kaç GB?

Oyuncu Minecraft mobları müze projesini elbette Reddit’in bugüne kadar pek çok dumurun ilk filizlerini verdiği  r/Minecraft’ta paylaştı. Subreddit’teki Minecraft yoldaşlarının sorularına cevap veren Woetson, yarattığı müzeyle ilgili ilginç bilgiler de verdi.

Woetson’ın yaptığı açıklamalara göre müzenin inşaası bir senede tamamlandı ve yaklaşık 200 saat sürdü. Su altı mobları için müzeye su tankları yapan  oyuncu, müzede oyundaki tüm mobları toplamaya da kararlı olduğunu ifade etti. Guardian ve Elder Guardian moblarını da yakında müzeye ekleyeceğini bildiren oyuncu, bazı mobları nasıl yakaladığı ile ilgili merak edilenleri de yorumlarda yanıtladı.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir