Anasayfa > Oyun Haberleri > Modern Warfare 2 Remastered Çıkış Tarihi ve Fragmanı Sızdırıldı!

Modern Warfare 2 Remastered Çıkış Tarihi ve Fragmanı Sızdırıldı!

Oyuncular tarafından merakla beklenen Modern Warfare 2 Remastered çıkış tarihi ve fragmanı sızdırıldı! Detaylar haberimizde.

Modern Warfare 2 Remastered ilk ortaya çıktığında oyuncuları epey heyecanlandırmıştı. Piyasaya sürülecek oyun hakkında en heyecan verici haberler ise bugün elimize ulaştı. Modern Warfare 2 Remastered çıkış tarihi ve fragmanı PlayStation Almanya tarafından paylaşılan bilgiler ile ortaya çıktı.

Ortaya çıkan bilgilere göre Modern Warfare 2 Remastered 31 Mart Salı günü oyuncular ile buluşacak. Oyunun satış fiyatı ise Avrupa bölgesi için 24.99 Euro olarak belirlenmiş görünüyor. Elbette ki bu bilgilerin henüz Activision tarafından doğrulanmadığını da hatırlatmakta fayda var. Kısacası oyunun fiyatı ve çıkış tarihi değişiklik gösterebilir.

Yayınlanan fragmanda ise göze çarpan detaylar arasında Kaptan Price‘ı Gulag’dan kurtarmak gibi oyuncuların hafızalarına kazınmış olan sahneler var. Oyunun remastered versiyonunun fragmanı asıl oyunun fragmanından farklı şeylere odaklanarak oyuncuların nostalji hissini kuvvetlendirmeyi hedefliyor. Bakalım piyasaya çıkışı ile birlikte Modern Warfare 2 Remastered oyunculara istediklerini sunmakta başarılı olabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir