Anasayfa > Oyun Haberleri > Monster Hunter Rathalos Efsanesini Derinleştiriyor

Monster Hunter Rathalos Efsanesini Derinleştiriyor

Greater Rathalos, Monster Hunter filmi yönetmeni Paul W.S Anderson tarafından yayınlanan bir kliple görücüye çıktı. Peki ne bu yaratık?

Milla Jovovich, Tony Jaa, ve Ron Perlman’ın başrollerini üstleneceği Monster Hunter, 2020 Aralık’ta vizyona girmesi en çok beklenen filmlerden biri. Capcom‘un ünlü oyun serisi Monster Hunter’dan uyarlanan filmde, bu duruma uygun olarak Resident Evil ablası olarak tanıdığımız Milla Jovovich‘in de başgösterecek olması bu anlamda oldukça güzel.

Yaklaşık bir hafta önce, filmden kısa bir fragman yayınlanmıştı. Bu fragmanda, bir portaldan geçerek canavar dolu bir dünyaya gelen Milla Jovovich ve silah arkadaşları, karların arasından fırlayan bir yaratığı öldürmeye çalışırken görülmüşlerdi. Bu yaratığın ise elbette The Rathalos olduğu düşünülüyor.

Monster Hunter Filminden Kısa Bir Fragman Geldi

Yönetmen Paul W.S Anderson, filminin dijital PR çalışmalarını başlatmış gibi görünüyor. Aralık’ta çıkacak film için, yapımdan kısa bir görüntü paylaşan Anderson, filminin CGI çalışmalarıyla havasını attı. Burada öne çıkan detay ise, Rathalos olmak için fazlaca büyük olan bir yaratık oldu. O kadar ki, Anderson’un kendisi de konuyla ilgili bir açıklamada bulundu:

“Rathalos’a GDO’lu gıdalar yedirdiğimiz gibi bir şaka yapmıştık aramızda. Bu oyunda gördüğünüz Rathalos’tan farklı, onun daha büyük versiyonu. Bunun sebebi ise, bir kaç oyunun konusunun geçtiği, antik medeniyet. Bu Greater Rathalos (Büyük Rathalos)’la ilgili bir sır var.”

Monster Hunter, Rathalos ile ilgili heyecanı bu açıklamayla bir sonraki noktaya taşımıyorsa, ne taşıyor bilemiyoruz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir