Anasayfa > Sanat Haberleri > Monster Hunter Filminden Kısa Bir Fragman Geldi

Monster Hunter Filminden Kısa Bir Fragman Geldi

En son oyunu Monster Hunter: World ile dünya çapında başarıyı yakalayan oyun serisi Aralık ayında beyazperdede karşımıza çıkacak.

Monster Hunter Milla Jovovich

Capcom‘un ünlü oyun serisi Monster Hunter’dan uyarlanacak olan aynı adlı filmde, Resident Evil serisinden de tanıdığımız Milla Jovovich başrol olacak.  Görünüşe göre Capcom, oyunlarının film uyarlamalarında ünlü aktrisi oynatmayı oldukça seviyor. Ayrıca filmin yönetmeni de önceki Capcom uyarlamalarının yönetmenliğini yapan Paul W.S Anderson olacak.

Dün yayınlanan 16 saniyelik kısa fragmanda ana karakteri oynayan Milla Jovovich’i ve onun yanındaki askerleri görüyoruz. Ağır silahlarıyla çölün ortasında bulunan karakterler, Diablo adlı kumdan çıkan yaratıklarla karşılaşıyorlar. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=vEGYbJqE0WE

Filmin açıklanan konusuna göre Jovovich tarafından canlandırılıcak olan Teğmen Artemis ve ona bağlı askerleri yeni bir dünyaya transfer ediliyorlar. Bu dünya bizim dünyamıza hiç benzemeyen, canavarlarla ve vahşi yaratıklarla dolu acımasız bir dünya. Böyle bir dünyanın varlığından habersiz olan Teğmen ise hayatının şokuna uğruyor.

Daha önce hayatında hiç görmediği varlıklara karşı savaşmaya çalışan Teğmen, gizemli bir adamdan yardım alarak bu dünyadan kurtulmaya çalışıyor.

Monster Hunter Diablo

Daha önceden 23 Nisan 2021‘de çıkması beklenen Monster Hunter, bu fragmanda duyurulduğuna göre 2020’nin Aralık ayında seyircilerle buluşacak.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir