Anasayfa > Sanat Haberleri > Monster Hunter Filmi Çıkış Tarihi Ertelendi

Monster Hunter Filmi Çıkış Tarihi Ertelendi

Milla Jovovich’in başrol koltuğunda oturduğu Monster Hunter filmi ertelendi. Yeni çıkış tarihi 23 Nisan 2021 olarak belirlendi.

Pandemi süreciyle ilgili olduğu tahmin edilen erteleme kararı sonucu Eylül ayında çıkışını yapması planlanan film, 2021 yılına ertelendi. Karar sonucunda filmin yeni çıkış tarihi 23 Nisan 2021 olarak belirlendi.

Monster Hunter filmi daha önce birçok oyunu beyaz perdeye uyarlayan Paul W.S. Anderson tarafından yazılıyor. Anderson, 2004 yılında çıkış yapan kült Alien vs. Predator filminin yönetmen koltuğunda oturmuştu. Milla Jovovich ve Paul W.S Anderson daha önce Resident Evil filmlerinin son halkasında beraber çalışmıştı. Monster Hunter filminin kadrosunda Ong Bak filminden hatırlayacağımız Tony Jaa da yer alıyor. Milla Jovovich ve Tony Jaa’nın yer aldığı poster, filmi merakla bekleyen hayranları oldukça heyecanlandırdı.

Monster Hunter filmi

Sevilen oyunu beyaz perdeye taşınacak. Kendisini devasa canavarlar ile dolu bir dünyada bulan Lt. Artemis ve takımının başından geçecekleri konu alan filmin Monster Hunter oyununa sadık kalması bekleniyor. Başrollüğü üstlenen Milla Jovovich, canlandırdığı karakterin ve oyundaki kahramanın silahlarının aynı olduğunu söyleyerek serinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Monster Hunter filmi pandemi sürecinden etkilenen birçok yapım arasına girdi. Erteleme kararının resmi bir açıklaması olmasa da COVID-19 pandemisiyle ilgili olduğu tahminler arasında.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir