Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat 11 Crossplay Desteği PC İçin Olmayacak!

Mortal Kombat 11 Crossplay Desteği PC İçin Olmayacak!

Mortal Kombat 11 crossplay desteği PC oyuncuları için geçerli olmayacak. Detaylar haberimizde.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Warner Bros Kombat Pack 1, Kombat Pack 2 ve Mortal Kombat: Aftermath gibi ek paketlerin de içinde bulunduğu Mortal Kombat 11 Ultimate’i duyurmuştu. Tabi duyurunun hemen ardından da oyunun PlayStation 5 versiyonunun desteklediği teknik özellikler ve crossplay özelliğinin de haberi verilmiş oldu. Fakat daha sonradan bu crossplay özelliğinin PC platformu için geçerli olmadığını söylediler.

Mortal Kombat 11 Ultimate Duyuruldu!

Konuyla ilgili şöyle bir açıklama geldi:

Crossplay şu anda PlayStation 4 ve Xbox One için desteklenmektedir. PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S desteği ise Mortal Kombat 11 Ultimate sürümüyle bağlantılı olarak 17 Kasım tarihinde sunulacak. Fakat Mortal Kombat 11 crossplay desteği PC, Nintendo Switch ve Google Stadia için olmayacak.”

Mortal Kombat 11 crossplay

Bu duyuru, Mortal Kombat 11 oyuncuları arasında büyük bir tartışma yarattı. Çünkü bir kısım crossplay desteği gelirse konsol ve PC oyuncuları arasında büyük bir adaletsizlik olacağını savunurken, diğer bir kısım da crossplay desteğinin gelmesini istiyor. Ayrıca PC platformunda hile yapmak daha kolay olduğundan çok rahatsız edici sıkıntıların yaşanacağı tahmin edilebilir bir unsur. Siz de konu hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce crossplay özelliği her platforma mı gelmeli yoksa belirli platformlara mı gelmeli? Herkese iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir