Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat 11 Rambo İçin Oynanış Videosu Yayınlandı

Mortal Kombat 11 Rambo İçin Oynanış Videosu Yayınlandı

Mortal Kombat 11, Rambo karakteri ile gümbür gümbür geliyor. Mortal Kombat 11: Ultimate adlı paket duyurulduktan sonra Kombat Pack 2 karakterleri için oynanış videoları görmeye başladık. Kombat Pack 2’nin şüphesiz en ilgi çekici karakteri olan Rambo’nun da oynanış videosu yayınladı. Detaylar haberimizde.

Mortal Kombat 11 Ultimate Duyuruldu!

Bildiğiniz üzere yeni nesil Mortal Kombat oyunlarında sürekli misafir karakterler oyuna ekleniyor. İlk olarak Mortal Kombat (2011) adlı oyunda başlayan bu hareket günümüzde Mortal Kombat 11 ile devam etmekte. Robocop, Joker, Spawn ve Terminatör gibi tanıdık yüzlerden sonra 80’li yılların unutulmaz karakteri John Rambo da bu ekibe katılıyor. Karakteri ise Rambo adlı kahramanı canlandıran Sylvester Stallone seslendiriyor. İşte Rambo karakteri için yayınlanan oynanış videosu:

Mortal Kombat 11, Rambo İle Dehşet Saçmaya Geliyor!

Elinde kasaturası, yayı ve bombalarıyla Mortal Kombat savaşçılarını pataklamaya gelen Rambo oldukça sağlam kombolara sahip. Ayrıca oynanış esnasında Skarlet gibi oldukça kanlı sahnelere şahitlik ediyoruz. Kozmetik olarak da birbirinden güzel ekipman ve skinler oyunculara sunulacak. Yayınlanan oynanış videosunda özellikle Rambo ve Terminatör’ün  birbirine sırayla ateş açtığı sahne kahkaha attıran cinsten.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir