Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat Legends Filminin Çıkış Tarihi Yayınlandı!

Mortal Kombat Legends Filminin Çıkış Tarihi Yayınlandı!

Geçtiğimiz haftalarda Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge adlı filmin fragmanı hakkında konuşmuştuk. Bugün ise filmin çıkış tarihi ve ufak bir fragman daha yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Mortal Kombat 11’in resmi Twitter hesabından yayınlanan habere göre film, dijital platformlara 12 Nisan 2020 tarihinde,  blu-ray için ise 28 Nisan 2020 tarihinde serinin hayranlarına sunulacak. Henüz filmin blu-ray fiyatı belli değil. Mortal Kombat filmi hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Uzun süredir konuşulan diğer Mortal Kombat filminde ise hala bir haber yok.

Filmin Hikayesi Ve İçeriği

Fragmanın başında Scorpion’u ve ailesinin ölümünü görüyoruz. Oyundan bildiğimiz üzere Scorpion,  Quan Chi tarafından diriliyor ve ailesinin intikamını almak için Sub-Zero’nun da yer aldığı Mortal Kombat turnuvasına katılıyor. Genel olarak Scorpion üzerinde yoğunlaşacak olan bu hikayede bolca şiddet, küfür kıyamet, bolca x-ray sahnesi ve bolca “gore” yani kolların bacakların şiddetli bir biçimde havada uçuştuğunu göreceğiz.

Mortal Kombat Legends

Siz de Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge adlı film hakkındaki beklentilerinizi, fragman hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi seyirler arkadaşlar. Esen kalınız.

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir