Anasayfa > Sanat Haberleri > Mortal Kombat Legends Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Mortal Kombat Legends Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Geçtiğimiz günlerde Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge adlı animasyon filminin haberini ve seslendirme kadrosunu yayınlamıştık. O haberimize buradan ulaşabilirsiniz. Bugün ise Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge’in fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Bildiğiniz gibi önceki haberimizde filmin  Mortal Kombat: Defenders of the Realm adlı 1996 senesinde yayınlanan çizgi diziye benzeyeceğini tahmin etmiştik. Tahminlerimiz de doğru çıktı. Serinin hayranları bu nedenle filmi sevmeyebilir. Bu kadar şiddet içeren bir oyun serisinin çizgi film gibi gözükmesi çoğu kişiye göre tuhaf gelebilir. Çizgi filmden çok Mortal Kombat’ın animesi gibi duruyor. Çünkü filmin açıları, karakterlerin animasyonları tam olarak animeleri yansıtıyor. Önceki haberimizde film hakkında bir diğer tahminimiz de filmin oyunun şu anki evreniyle ve önceki filmlerin evreniyle aynı olmayacağıydı. Bu tahminimiz de doğru çıktı.

Filmin Hikayesi

Filmin evreninde tekrardan bir reboot’a gitmişler. Mortal Kombat turnuvasının ilk zamanlarını anlatıyor. Hatta dövüşçülerin Shang Tsung’un adasına geldiğini görüyoruz. İlk olarak Scorpion ve Sub-Zero karakterlerini The Pit adlı arenada dövüştüğünü görüyoruz. Serinin şimdilik özüne dönmesi güzel. Klasik olarak Kano ve Sonya’nın dövüşünü görüyoruz. Karakter dizaynı Mortal Kombat X’e göre yapılmışa benziyor. Daha sonra Raiden, Shang Tsung, Johnny Cage, Liu Kang, Kitana, Reptile, Quan Chi, Goro ve dahasını fragmanda görmek mümkün. Daha sonrasında Netherrealm, Shang Tsung’s Throne Room, Shang Tsung’s Courtyard gibi klasikleşmiş Mortal Kombat arenalarını görüyoruz.

Siz de Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge adlı filmden beklentilerinizi veya filmin fragmanı hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar. Esen kalınız!

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir