Anasayfa > Oyun Haberleri > Mount & Blade 2: Bannerlord Çin’de Yarım Milyon Sattı!

Mount & Blade 2: Bannerlord Çin’de Yarım Milyon Sattı!

TaleWorlds yaptığı ilk Mount & Blade oyunuyla ortaya harika bir iş çıkarmış ve kendine hatırı sayılır bir oyncu kitlesi edinmişti. Zaman geçtikçe bu kitle de büyümüş ve yeni oyuna karşı büyük bir merak duyulmaya başlanmıştı. İşte bu uzun geliştirme sürecinin ardından oyun nihayet Mart ayında oyuncularla buluşmuştu. Çıkmasıyla beraber çok yüksek satış rakamlarına ulaşan ve Steam’de anlık en çok oynanan oyunlar arasında zirveye oynayan Mount & Blade 2: Bannerlord ile ilgili yeni başarı haberleri gelmeye devam ediyor. Son haberlere göre oyun, Çin’de 500.000’den fazla sattı ve rakamlar artmaya devam ediyor.

Mount & Blade 2: Bannerlord

Sunduğu kendine has mekanikleri ve oynanış tarzıyla Mount & Blade 2: Bannerlord, tıpkı ilk oyun gibi çok beğenildi, çok konuşuldu, çok oynandı ve hala da daha oynanmakta. Batı’daki popülerliği çıktığı ilk güne kıyasla birazcık azalmış olsa da, Doğu’da durum böyle değil. Steam’in Çin’deki istatistiklerine göre Bannerlord, 3 haftadır en popüler oyunlar listesinin başında. Çin gibi büyük bir oyuncu kitlesinin bulunduğu ve oyun pazarının bu kadar geniş olduğu bir ülkede 3 hafta boyunca listenin tepesinde kalmak gerçekten takdire şayan bir başarı.

Mount & Blade 2: Bannerlord

Fortnite Apple App Store’dan Kaldırıldı

Haberler yalnızca bununla da sınırlı değil. Mount & Blade 2: Bannerlord Çin’de şu ana kadar 500.000’den fazla kopya sattı. Oyunun bu kadar çok oynanması ve böyle bir satış seviyesine ulaşması, aslında TaleWorlds’ün bu işi ne kadar doğru yaptıklarının göstergesi. İlk oyunun aldığı beğeniden ve çok uzun bir geliştirme sürecinin ardından yeni oyunun, kitlenin beklentisini karşılayamayacağı ve çabucak unutulup gideceği düşünülüyordu. Fakat oyunun yakaladığı başarıyla bunların gerçekleşmediğini görebiliyoruz. Bunlara bakarak Mount & Blade 2: Bannerlord’un daha uzunca bir süre oynanmaya devam edeceğini söyleyebiliriz. Umarız ki TaleWorlds bir sonraki oyunlarında da bu başarıyı sürdürür ve kaliteyi daha da artırır.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir