Anasayfa > Oyun Haberleri > Mount & Blade II: Bannerlord GeForce Now Üzerinde Yerini Aldı

Mount & Blade II: Bannerlord GeForce Now Üzerinde Yerini Aldı

Geçtiğimiz günlerde çıkışını gerçekleştiren Mount & Blade II: Bannerlord GeForce Now üzerinden de oyuncular ile buluşuyor. Detaylar haberimizde.

TaleWords Entertainment tarafından geliştirilen ve ülkemiz topraklarından çıkan en başarılı yapımlardan olan Mount & Blade II: Bannerlord çıkışının üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen Steam üzerinde en çok satılan oyun olma başarısını gösterdi. Oyuncuların yıllardır merakla bekledikleri Mount & Blade II: Bannerlord şimdi de Nvidia‘nın oyun servisi üzerinden oyuncular ile buluşacak.

Bannerlord GeForce Now

Nvidia yaptığı bir açıklama ile Mount & Blade II: Bannerlord‘u da servislerine dahil ettikleri haberini oyuncular ile paylaştı. 9 yeni oyun ile birlikte kendine servis üzerinde yer bulan Mount & Blade II: Bannerlord artık GeForce Now kullanıcıları için de deneyimlenebilir durumda.

Oyunları indirmeye gerek duymadan ve donanımınızın gücüne bakmaksızın internet bağlantınız üzerinden oynamanıza olanak sağlayan servis GeForce Now ilk 90 günü kapsayan ücretsiz deneme süreci ile de kullanıcılara test imkanı sunuyor. Oyun kütüphanesini her geçen gün daha da büyüten servis bazı firmaların oyunlarını çekmesi ile de gündeme gelmiş olsa da oyun kütüphanesine bir çok oyun eklenmeye devam ediyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir