Anasayfa > Oyun Haberleri > Mount & Blade II: Bannerlord Hikaye Modu Animasyonu Yayımlandı

Mount & Blade II: Bannerlord Hikaye Modu Animasyonu Yayımlandı

Mount & Blade II: Bannerlord hikaye modu için bir animasyon videosu yayımlandı. Animasyon videosu Kalradya tarihini gözler önüne seriyor.

Bir yıllık erken erişim sürecindeki Mount & Blade II: Bannerlord belirli aralıklarla yeni yama paketleri almaya devam ediyor. Performans tarafında da her yeni güncellemeyle daha stabil bir hale gelen oyun, son yama paketinde bünyesine bir animasyon videosu ekledi.

Artık oyunda başladığınız yeni seferler bir animasyon videosu ile açılacak. Bu bağlamda serinin son halkası, Mount & Blade: Warband ile kıyaslandığında hikaye tarafına daha çok önem veriyor diyebiliriz. Yeni bir sefere başlandığında oyuncuların İmpatarator Neretzes ve ünlü savaşını öğrenmesi gerekiyor. Oyuncular bu süreçte Kalradya tarihi hakkında birçok lord ve leydiden bilgi alıyor.

Mount & Blade II: Bannerlord Oynanır Mı? – Erken Erişim Sürecinde 1 Yıl

Son güncelleme sayesinde oyuna eklenen animasyon videosu da tam olarak bunu hedefliyor. Kalradya’yı yüzyıllardır kasıp kavuran savaşlar, diyarın hanedanlıkları ve Kalradya İmparatorluğu’nun hüküm süreci videoda kendine yer buluyor.

TaleWorlds Entertainment resmi YouTube kanalında paylaşılan videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Kalradya İmparatorluğu 500 yıl boyunca kıtaya hükmetti. Orduları önlerine çıkan düşmanları dağıttı. Gururlu kabilelerin kaleleri, İmparatorluk’un savaş makineleri altında tuzla buz oldu. Kuzeyin ormanlarından, güneyin çöllerine kadar tüm herkes, İmparatorluk’un sancağı altında diz çöktü. Fetih ne kadar acımasız olsa da, bilge kimseler barışın sağlandığı konusunda da hemfikirdi. Orduların geri çekildiği topraklar refaha kavuştu. Ama aynı insanlar gibi, imparatorluklar da yaşlanır.

Liderler farklı çıkarlar peşinde koştu ve yolsuzluk büyüdü. Eski düşmanlar İmparatorluk’un numaralarını öğrendi ve kendi yöntemlerini geliştirdi. Ta ki İmparatorluk’u birbirine bağlayan ipler kopana kadar…

Sonra iç savaş geldi ve herkesi birbirine düşürdü. Nefretin, acının ve aynı zamanda cesaret ve başkaldırının vakti gelmişti. Yıkımın getirdiklerini tersine çevirmek için farklı diyarlar ve halklardan yeni liderler ortaya çıkıyor.

Eski diyarın küllerinden oluşan yeni bir dünya kurmak için…

Mount & Blade II: Bannerlord bir yıllık erken erişim sürecinden sonra performans tarafında daha başarılı bir hale geldi ve içerik bağlamında birçok yenilik aldı. Bannerlord hikaye modunun yanı sıra bir sandbox moduyla da oyuncuları Kalradya’ya davet ediyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir