Anasayfa > Oyun Haberleri > Mount & Blade II: Bannerlord Mobil Platformda Çalıştırıldı

Mount & Blade II: Bannerlord Mobil Platformda Çalıştırıldı

GeForce Now desteği sayesinde Mount & Blade II: Bannerlord mobil platformda çalıştırıldı.

bannerlord mobil

Yüksek hızda ve kaliteli internet bağlantısı şartıyla platform fark etmeksizin oyun oynama şansı sunan GeForce Now kervanına bir yenisi daha eklendi.  Uzun süren geliştirme sürecinin ardından çıkışını yapan Mount & Blade II: Bannerlord da GeForce Now ile oynanabilen oyunlardan biri oldu.

Geçtiğimiz gün bir oyuncu, GeForce Now desteği sayesinde oyunu kendi telefonunda stabil bir şekilde çalıştırdı. Oynanış sürecini kaydeden oyuncu, görüntüleri YouTube üzerinden paylaştı.

Mount & Blade II: Bannerlord mobil versiyonundaki performansını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord mobil versiyonu PC platformunda olduğu kadar stabil olmasa da, mobil platformda gösterdiği performans yine de dudak uçuklatıcı. Videonun açıklama kısmında verilen detaylarda oyunun Xiaomi marka akıllı telefonun Mi5s modelinde oynandığı belirtilmiş. GeForce Now sayesinde Mount & Blade serisinin son halkasını mobil platformda deneyimleyen oyuncunun sahip olduğu internet hızı ise 23 MBPS.

Sekiz Yıllık Bekleyiş Son Buldu! Bannerlord Nasıl Olmuş?

Streaming teknolojisinin geldiği nokta bizi her gün biraz daha şaşırtmaya devam ediyor. nVidia‘nın GeForce Now teknolojisinin desteklediği oyun sayısı da her geçen gün artıyor. Platform fark etmeksizin oyun oynama şansı tanıyan teknolojiden yararlanmak ve oyunlarınızı stabil bir şekilde deneyim etmek için sahip olmanız gereken internet hızı ise en az 20 MBPS.

GeForce Now üzerinde oynanabilen diğer oyunlara bu bağlantıdan göz atabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir