Anasayfa > Oyun Haberleri > Mount & Blade II: Bannerlord Türkçe Dil Desteği ile İlgili Açıklama Geldi

Mount & Blade II: Bannerlord Türkçe Dil Desteği ile İlgili Açıklama Geldi

Yıllardır merakla beklediğimi Mount & Blade II: Bannerlord Türkçe dil desteği ile ilgili nihayetinde bir açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde.

31 Mart 2020 tarihinde çıkış yapmaya hazırlanan Mount & Blade II: Bannerlord özellikle Türk oyuncuların en çok beklediği oyunlar listesinde başı çekiyordu. Ülkemiz topraklarından çıkan en başarılı yapımlardan olan oyunun Türkçe dil desteği olup olmayacağı ve ülkemizde hangi fiyatta satışa sunulacağı gibi konular ise merak edilenler arasındaydı.

Bannerlord sistem gereksinimleri

TaleWorlds‘ün bugün yaptığı bir açıklama ile Mount & Blade II: Bannerlord‘un Türkçe dil desteği ile ilgili soru işaretleri de bir yanıta kavuşmuş oldu. Verilen bilgilere göre Mount & Blade II: Bannerlord Türkçe dil desteği ile de oyuncuların beğenisine sunulacak. Oyun Türkçe de dahil olmak üzere 13 dilde çıkışını gerçekleştirecek. Ancak Türkçe dil desteği oyunun erken erişim safhasında kullanılabilir olmayacak.

Daha önce yapılan açıklamalar ile oyunun fiyatı ve sistem gereksinimleri hakkında da bilgiler edinmiştik. Bugün gelen haberler ile Türkçe dil desteği konusundaki soru işaretleri de oyuncuların akıllarından silinmiş oldu. Bakalım Mount & Blade II: Bannerlord neredeyse 8 yıllık bir bekleyişin sonunda beklentilerimizi hangi ölçüde karşılayabilecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir