Anasayfa > Oyun Haberleri > Mourinho Fortnite Konusunda Oldukça Öfkeli!

Mourinho Fortnite Konusunda Oldukça Öfkeli!

Efsanevi teknik adam José Mourinho Fortnite hakkındaki görüşlerini kulübünün Instagram hesabındaki bir soru cevap etkinliğinde belirtti.

Fortnite oyun dünyasında olduğu kadar yeşil sahalarda da ortalığın tozunu attırıyor gibi görünüyor! Battle royale moduna 2017 yılında kavuşan ve o tarihten bu yana popülerliğinden bir şey kaybetmemiş olan yapım adından söz ettirmeye epey bir süre devam edecek gibi görünüyor. Sevilen battle royale oyunu hakkında görüş belirten son isim ise Portekizli teknik adam José Mourinho oldu. Kulübü AS Roma‘nın resmi Instagram hesabı üzerinden yayınlanan bir soru cevap videosunda kendisine yöneltilen Fortnite sorusu üzerine Mourinho memnuniyetsizliğini açıkça dile getirdi.

Oyunu tek kelimeyle kabus olarak nitelendiren teknik adam bu lafını temellendirmekten de geri durmadı. Yeşil sahaların yaşayan efsanelerinden olan teknik adama göre Fortnite geceleri futbolcuları uykularından ediyor. Fortnite oynamak için uykusuz kalan futbolcular haliyle başarılı teknik adamın da en büyük dertleri arasındalar. Fortnite için ”futbolcular bütün gece o s*ktiğimin oyununu oynuyorlar, üstelik ertesi gün maçları olmasına rağmen” sözlerini kullanan Mourinho‘nun bu durumun önüne geçebilmek adına kulüp içinde önlem alıp almadığı ise merak konusu.

Neymar Fortnite İşbirliği Oyuncularla Paylaşıldı

Fortnite ve futbol dünyası arasındaki ilişki bu kadarla da kalmıyor. Geçtiğimiz günlerde Icon Series kapsamında Neymar JR. ve Messi kostümlerine kavuşmuş olan oyun bunu haricinde pek çok ünlü futbol takımının formasını da barındırıyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir