Anasayfa > Oyun Haberleri > Neymar Fortnite İşbirliği Oyuncularla Paylaşıldı

Neymar Fortnite İşbirliği Oyuncularla Paylaşıldı

Paris Saint-Germain takımında forma giyen dünyaca ünlü yıldız oyuncu Neymar Fortnite dünyasına konuk olmak için gün sayıyor. Detaylar haberimizde.

Farklı karakterleri, ünlüleri ve popüler kültür ikonlarını bir araya getiren Fortnite bunlara bir yenisini daha çok yakında eklemeye hazırlanıyor. Bu zamana kadar Tomb Raider, God of War, Halo ve Street Fighter gibi popüler oyunlardan karakterleri oyuna eklemiş olan Epic Games tüm bunlara ek olarak Star Wars, Alien, Avengers ve Terminator gibi sinema filmlerinden de karakterleri oyun dünyasına dahil ederek oyuncuların karşısına çıkarttı. Büyük ses getiren etkinliklerde Travis Scott gibi ünlü isimlere de hafızalardan kolay kolay silinmeyecek canlı konserler verdirmiş olan Epic Games oyun içerisinde ayrıca sinema filmleri de göstererek oyuncularına unutulmaz bir oyun deneyimi sundu. Şimdi ise sırada spor dünyasından önemli bir transfer var.

Yeni sezonun başlangıcında Fortnite cephesinden yayınlanan bazı görseller ve ipuçları dikkatli gözlerden kaçmamış ve Neymar‘ın Fortnite‘a konuk olabileceği dedikoduları kulaktan kulağa yayılmıştı. Buna ek olarak Neymar‘ın da bir Fortnite gönderisini Twitter hesabından paylaşmasıyla konu daha da ciddi bir hal aldı ve nihayet bir sonuca bağlantı. Fortnite‘ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım Neymar ve Fortnite dünyasının bir araya geleceğini resmen açıkladı. Yayınlanan videoda detay belirtilmemiş olsa da yıldız futbolcu 27 Nisan tarihinde Fortnite adasına adım atmış olacak. Neymar‘ın oyuna eklenecek kostümünün nasıl olacağı yada yıldızın kendi özel etkinliğine sahip olup olmayacağı ise gizemini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir