Anasayfa > Oyun Haberleri > MultiVersus Black Adam ve Stripe ile Karakter Envanterini Genişletecek

MultiVersus Black Adam ve Stripe ile Karakter Envanterini Genişletecek

MultiVersus Black Adam ve Stripe ile karakter envanterini genişletmeye hazırlanıyor. Oyun dünyasını kasıp kavuran platform-dövüş türündeki yapım yeni karakterleri yakında bünyesine ekleyecek.

MultiVersus pek çok farklı kurgusal evrenden ikonik yüzleri tek bir bünyede topluyor. Batman‘den LeBron James‘e kadar farklı karakterlere hayat veren oyun başarılı dövüş mekanikleri ile öne çıkıyor. Karakterlerin ikonik hareketler ile mücadele ettiği MultiVersus Black Adam ve Stripe ile toplamda 21 karakterlik bir listeye kavuşacak. Birinci sezon kapsamında Rick ve Morty ikilisi de MultiVersus arenalarında yerini alacak.

MultiVersus Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Player First Games imzalı yapım aynı zamanda dereceli maçları, Battle Pass sistemini ve Arcade oyun modunu da bünyesine ekleyecek. 23 Ağustos’ta Rick ve Morty‘den sonra DC Comics karakteri Black Adam da oynanabilir karakterler arasına katılacak. Geçtiğimiz süreçte Dwayne Johnson tarafından canlandırılan Black Adam, bu sefer MultiVersus sınırları içerisinde hayat bulacak ve oyundaki beşinci DC Comics karakteri olacak. Havalı süper kahraman Wonder Woman, Harley Quinn, Superman ve Batman arasına katılacak.

multiversus black adam

Gelmesi beklenen yeni karakterlere dair sızdırılan bir ekran görüntüsünü aşağıdaki Tweet bağlantısında bulabilirsiniz.

MultiVersus’un oyun direktörlüğünü üstlenen Tom Huynh ise Twitter hesabında yaptığı paylaşımla oyunun severlerini heyecanlandırdı.

Direktör “Yarın giriş ekranında gelecekte oyuna eklenecek karakterlere dair bir sürpriz var, yeni duyurular ve detaylar geliyor” ifadelerini kullandı. İki karakterin oyuna ne zaman ekleneceğine dair net bir tarih açıklaması yapılmadı. Fakat Huynh yeni yüzlerin birinci sezon kapsamında kesinlikle oyunda yer alacağının altını çizdi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir