Anasayfa > Blog > MultiVersus Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

MultiVersus Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

MultiVersus sistem gereksinimleri nelerdir? Popüler platform-dövüş oyunu sistem hafızasında kaç GB yer kaplıyor?

Player First Games imzalı MultiVersus oyun dünyasını kasıp kavurmaya devam ediyor. Dövüş oyunu tutkunlarını kendisine bağlayan yapım kurgusal evrenlerin sevilen yüzlerini dövüş arenalarında karşı karşıya getiriyor. Adventure Time’dan Finn ve Jake, DC Comics’ten Batman ve Superman gibi pek çok karakter çoklu evren arenalarında kozlarını paylaşıyor. 10 milyondan fazla oyuncunun akın ettiği MultiVersus her geçen gün menzilini artırıyor.

Oyuncular ise oynaması tamamen ücretsiz olan oyunun sistemsel taleplerini merak ediyor. MultiVersus sistem gereksinimleri nelerdir ve oyunun dosya boyutu nedir?

MultiVersus Minimum Sistem Gereksinimleri

MultiVersus Steam üzerinde 50,000’den fazla inceleme alarak Çok Olumlu notunu kaptı. Popüler dövüş oyununun sistem gereksinimleri konusunda oldukça mütevazı olduğunu söylemek mümkün.

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: AMD FX-8350 ya da Intel Core i5-2300
  • RAM: 4 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti ya da AMD Radeon HD 7770

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-3470 ya da AMD Ryzen 3 1200
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon R9 270

MultiVersus Kaç GB?

Oyun bu yazının tarihi itibarıyla sistem hafızalarında 5 GB yer kaplıyor. Fakat MultiVersus dosya boyutu ilerleyen günlerde değişiklik gösterecek ve yeni güncellemeler ile beraber artacaktır.

Popüler dövüş oyunu halihazırda 19 karakteri oyuncuların envanterine sunuyor. Oyuncular ise daha fazla dövüş yaparak yeni karakterlerin kilidini açabiliyor. Daha sonra her bir karakteri geliştirmek ve yeni yetenekler kazanmak da mümkün hale geliyor. Bu bağlamda MultiVersus hasar oranlarını artıran ve farklı güçler katan beceriler sayesinde daha özgür bir oynanış sunuyor. Oyuncular farklı beceri kombinasyonları ile kendi oynanış tarzlarını geliştirebiliyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir