Anasayfa > Oyun Haberleri > MultiVersus Oyuncu Sayısı 10 Milyonu Geride Bıraktı

MultiVersus Oyuncu Sayısı 10 Milyonu Geride Bıraktı

MultiVersus oyuncu sayısı 10 milyon barajını geride bıraktı. Player First Games imzalı dövüş oyunu yılın sürpriz başarılarından birine imza attı.

MultiVersus çeşitli kurgusal evrenlerden tanıdığımız ikonik karakterleri bünyesinde topluyor. Oyuncular Cartoon Network‘un popüler çizgi filmlerinden DC Comics eserlerindeki süper kahramanlara kadar pek çok farklı karakterleri canlandırabiliyor. 19 Temmuz’da kapılarını açan oynaması ücretsiz dövüş oyunu oyuncu sayısında büyük bir başarıya imza attı.

Batman, Shaggy, Arya Stark, Wonder Woman ve pek çok yüzün arenalarda kozlarını paylaştığı yapım geçtiğimiz süreçte eş zamanlı oyuncu sayısında dikkatleri topladı. 153,433 eş zamanlı oyuncu ile oyun Steam’in en çok oynanan oyunlarından biri olmayı başardı.

MultiVersus Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Hem açık beta sürecinde hem de çıkış sonrasında oyunculardan geçer not alan MultiVersus oyuncu sayısı 10 milyon barajını geride bıraktı. Popüler platform-dövüş oyunu ilerleyen günlerde birçok yeni karakteri bünyesine ekleyecek. Halihazırda 19 karakter ile pek kaotik dövüş arenaları vadeden oyun Steam üzerinde 58,000’den fazla inceleme almayı başardı. %89’luk Olumlu inceleme oranıyla sevilen yapımın notu da Çok Olumlu oldu.

MultiVersus Hakkında

Cartoon Network, DC Comics, HBO, Turner Entertainment ve Looney Tunes gibi pek çok farklı şirketin eserlerinde karşılaştığımız ikonik karakterler MultiVersus arenalarında kendine yer buluyor. İşte oyundaki tüm karakterler:

  1. Batman
  2. Superman
  3. Wonder Woman
  4. Harley Quinn
  5. Arya stark
  6. Tom ve Jerry
  7. LeBron James
  8. Finn the Human
  9. Jake the Dog
  10. Shaggy
  11. Velma
  12. Bugs Bunny
  13. Taz
  14. Steven Universe
  15. Garnet
  16. Reindog
  17. Iron Giant
  18. Morty
  19. Rick

MultiVersus oyuncu sayısı yeni karakterlerin eklenmesiyle beraber ilerleyen günlerde artış gösterecektir. Oyunu hiçbir ücret ödemeden Steam üzerinden indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir