Anasayfa > Oyun Haberleri > Murder Mystery Machine Yakında PC ve Konsollara Çıkıyor

Murder Mystery Machine Yakında PC ve Konsollara Çıkıyor

Apple Arcade için 2019’da çıkmış olan Murder Mystery Machine, yakında PC ve konsol platformlarında da oynanabilir olacak.

Apple Arcade’in en sevilen oyunlardan biri olan Murder Mystery Machine, 2021’de PC, Switch, PS4 ve Xbox One için de çıkış yapacak. Microids adında Oyun isminden de belli olacağı üzere bir dedektiflik oyunu. Cinayet, kaçırılma ve komplo gibi davaları ve olay yerini inceleyerek kanıtların birbirleriyle olan ilişkilerini bulup davayı çözmeye çalışıyorsunuz. Eğer birbiriyle bağdaştırdığınız deliller uyarsa ve doğru çıkarsa, bölümün sonunda puan ve derecelendirme ile ödüllendiriliyorsunuz.

Murder mystery machine

Oyunda Cassandra Clarke adında çaylak bir dedektif ve yanındaki deneyimli müfettiş Nate Houston’ın olay yerinde doğru incelemeleri yapmalarını ve suçun arkasında yatan gizemleri bulmasına yardımcı oluyorsunuz. İlk bölümlerde basit ve öngörülebilir sayılabilecek davaları çözmeye çalışan karakterlerimiz, oyun ilerledikçe kendilerini birbiriyle bağlantılı karmaşık bir suç örgüsünün içinde buluyor. Tamamladığınız davaların delilleri ve olay örgüleri başka bölümlerde de kullanılabiliyor, bu da bazı bölümlerde gerekten de karmaşık ve düşünce gerektiren davaların olmasını sağlıyor. Bu davaların çok klişe ve tekdüze olmasını engellemek ve oyuncuların dikkatini çekmek için bazı film yazarları ve senaristlerden yardım alan oyunun geliştiricisi Microids, deneyimin başından sonuna kadar oyuncuyu içine çekmesini hedeflediklerini söylüyor.

Genshin Impact KFC İşbirliği İnsanları Sokaklara Döktü

Apple Arcade platformunun sadece Apple kullanıcılarına açık olmasından dolayı oyunlar sınırlı bir kitleye açık oluyor. Ancak bu oyunu oynayan bir çok kişi potansiyelinin tek platforma açık olmasından dolayı harcandığını ve diğer platformlara geçmesini önerdikten sonra Microids bu konuda bir hamle yaparak yakında PC ve konsol platformlarına da çıkış yapacağını söyledi. Blazing Griffin’in yayıncılığını üstleneceği Murder Mystery Machine’in çıkış tarihi hakkında ise tek bilinen 2021’de çıkacak olması.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir