Anasayfa > Oyun Haberleri > My Father My Son Duyuru Fragmanı Yayınlandı

My Father My Son Duyuru Fragmanı Yayınlandı

Yayınlanan duyuru fragmanı ile dikkat çeken co-op bulmaca oyunu My Father My Son şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Detaylar haberimizde.

Bağımsız bir stüdyo olan Polonya merkezli Blinkclick Games‘in geliştiriciliğini üstlenmiş olduğu ve geçtiğimiz gün yayınlanan ilk duyuru fragmanı ile beğeni toplamış olan My Father My Son yapısı itibariyle 2013 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan Brothers: A Tale of Two Sons‘tan da esintiler taşıdığını belli ediyor. Bizleri duygu yüklü bir hikayenin beklediğini belli eden ilk duyuru fragmanında ayrıca oyunun 2.5 D olarak da adlandırabileceğimiz grafikleri ve sanat tasarımı da dikkat çeken bir diğer unsur.

Evin annesinin ölümünün ardından oğlu ile daha yakın olmak amacıyla denizaşırı bir yolculuğa çıkan bir baba ve oğlun hikayesine ortaklık edeceğimiz oyunda geçirdikleri kaza sonrasında gizemli bir adaya düşen ikilinin buradaki gizemleri çözme ve adadan kurtulmaya çalışma çabalarına tanıklık edeceğiz. Oyun single player, yerel co-op ve online co-op olarak oynanabilecek. Oyuncu tek başına oynamayı tercih ettiği taktirde her iki karakterin de kontrolünü üstlenmesi gerekecek. Herhangi bir şekilde co-op oynarken ise her oyuncunun kontrolüne bir karakter düşecek ve birlikte bulmacaların üstesinden gelmeye çalışacaklar.

PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan oyunun net çıkış tarihi açıklanmamış olsa da 2022 yılı içerisinde oyuncular ile buluşması bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir