Anasayfa > Oyun Haberleri > Myst Remake Xbox Konsolları ve PC İçin Çıkış Yapacak

Myst Remake Xbox Konsolları ve PC İçin Çıkış Yapacak

Geliştirici Cyan Worlds Myst Remake ile ilgili yaptığı açıklamda oyunun önümüzdeki günlerde Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını söyledi.

İlk kez 1993 yılında çıkış yapan Myst, oyuncularla tekrar buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun geliştiricisi Cyan Worlds 26 Ağustos’ta Myst Remake’in hem Xbox konsolları hem de PC için çıkış yapacağını söyledi. Myst Remake bundan önce Oculus Quest’e özel olarak çıkış yapmış ve oyunculara hatırı sayılır bir VR deneyimi yaşatmıştı.

myst remake

Myst Oculust Quest’e bir VR oyunu olarak çıkış yapmış olsa da bu defa durum böyle değil. Oyunun Steam sayfasında belirtildiği üzere Myst Remake hem VR hem de PC’de oynanabilecek şekilde yeniden elden geçirildi. Yani eğer bir VR setiniz yoksa bile endişelenmenize gerek yok, oyunu alışageldiğiniz şekilde monitörünüz üzerinden de oynayabilirsiniz. VR sete sahip olan oyuncuları ise daha farklı bir deneyim bekliyor.

26 Ağustos’ta çıkış yapacak Myst Remake bilgisayarlarda Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden oynanabilir olacak. Oyunu oynamanın bir diğer yolu da Xbox Game Pass üyeliği. Xbox Game Pass’e sahip oyuncular Myst Remake’i bilgisayarlarından, Xbox konsollarından ve bulut üzerinden oynama imkanına sahip olacaklar. Oyun ayrıca Xbox Series konsollarında 60fps bir oynanış sunacak.

Fortnite Kendi Among Us Tarzı Modunu Yayımladı

İlk defa 1993’de çıkış yapan bu oyunda Myst Adası’na yolculuk edecek ve adanın altında yatan gizemleri ortaya çıkarmaya çalışacağız. Yaptığımız seçimlerle hem kendimizin hem de adanın kaderini belirlerken bir yandan da bu hikayedeki önemli rolümüzün farkına varacağız. Sonu belirsiz bu hikayenin nasıl tamamlanacağı ise tamamen bize bağlı olacak.

Cyan Worlds ayrıca oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini de oyuncularla paylaştı. Gereksinimler şöyle:

MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel i3-6100 / AMD Ryzen 3 1200, FX4350
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 570
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel i5-4590 / AMD Ryzen 5 1500X
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1070 / AMD Radeon Vega 56
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir