Anasayfa > Oyun Haberleri > Naughty Dog Çok Oyunculu Bir Oyun İçin Kolları Sıvamış Durumda

Naughty Dog Çok Oyunculu Bir Oyun İçin Kolları Sıvamış Durumda

Oyun dünyasının yıldızı parlayan stüdyolarından olan Naughty Dog çok oyunculu yeni bir yapım üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Detaylar haberimizde. 

1986 yılında kurulmasının ardından takvimler 2001 yılını gösterirken Sony çatısı altına giren Naughty Dog‘un o tarihten bu yana hep Sony ile anıldı. PlayStation konsolları için özel oyunlar geliştiren firma bu konuda da bir hayli başarılı işler ortaya koyuyor. The Last of Us ve Uncharted gibi başarılı markalar yaratan ve bunları geliştiren firma karşımıza son olarak The Last of Us 2 ile çıkmıştı. Oyuncuların bir kısmı tarafından eleştiri yağmuruna tutulup özellikle ilk çıkış yaptığı dönemde bir hayli tartışılan yapım buna karşın oyun basını ve eleştirmenler tarafından ise övgülerle karşılanmıştı. Pek çok ödül töreninden yılın oyunu da olmak üzere farklı kategorilerde ödüllerle ayrılan yapımın bir de çok oyunculu oyununun yolda olduğu ise kulislerde sıkça konuşulan bir iddiaydı.

Naughty Dog çok oyunculu

İddia: The Last of Us Remake PlayStation 5 İçin Geliştiriliyor

Naughty Dog yayınladıkları bir iş ilanı ile çok oyunculu bir oyun için bizlere göz kırpıyor. Yayınlanan iş ilanında çok oyunculu bir oyun için çevre ve bölüm tasarımcısı arandığından bahsediliyor. İş ilanında yer alan ve bir hayli dikkat çeken bir detay da kullanılan ”Naughty Dog’un ilk bağımsız çok oyunculu yapımı” ifadeleri oldu. Tüm bunlar haricinde elimizde Naughty Dog‘un nasıl bir yapımla karşımıza çıkacağına dair herhangi bir bilgi yok. İş ilanına da bakılacak olursa projenin henüz erken safhalarda olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır. Her ne kadar şimdiden heyecan yaratan bu yeni yapımın ne olduğu konusunda bir ipucumuz dahi olmasa da tahminlerin çoğu dedikodusu önceden de dolaşan çok oyunculu The Last of Us: Factions olduğu yönünde.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir