Anasayfa > Oyun Haberleri > NBA 2K20 Kobe Bryant İçin Anma Ekranı Hazırladı

NBA 2K20 Kobe Bryant İçin Anma Ekranı Hazırladı

NBA 2K20 Kobe Bryant için oyunun giriş ekranında bir takım değişikliklere gitti. Hayatını kaybeden eski basketbolcu oyunda anılıyor. Detaylar haberimizde.

Basketbol dünyasının efsaneleri arasında gösterilen 41 yaşındaki Kobe Bryant dün Kaliforniya’da gerçekleşen bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. Helikopter kazasında yıldız basketbolcunun yanı sıra 13 yaşındaki kızı da Gianna Maria-Onore Bryant da yaşamını kaybedenler arasında. NBA tarihine damga vurmuş sporculardan biri olan Kobe Bryant ölümü ile milyonları yasa boğdu.

Bu beklenmeyen ani kayıp karşısında dünyanın en popüler basketbol oyunu olan NBA 2K20 de kayıtsız kalamadı. EA tarafından geliştirilen oyun başlangıç ekranında bir güncellemeye giderek basketbolun efsane ismini anmayı ihmal etmedi. Daha önce serisinin NBA 2K10 oyununda da kapak yıldızı olarak yer alan Kobe Bryant NBA 2K20 içerisinde bir kez daha ölümsüzleştirildi.

NBA 2K20 Kobe Bryant

NBA 2K20 Kobe Bryant için hazırladığı anma ekranı ile de oyunculardan ve sosyal medyadan birçok olumlu yorum almış durumda. Basketbol dünyası için böylesine önemli bir ismin beklenmeyen kaybı karşısında elbette ki günümüzün en popüler basketbol oyununun da kayıtsız kalması beklenemezdi.

2016 yılında veda ettiği profesyonel basketbol kariyerinde 18 kez All-Star olmuş, kişiliği ve karakteri ile de bir çok insana ilham vermiş olan Kobe Bryant insanların aklından uzun yıllar boyunca silinmeyecek anılar bırakarak dünyaya veda etti. Ani ölümü ile hayranlarını şoka uğratan yıldız basketbolcu henüz 41 yaşındaydı.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir