Anasayfa > Oyun Haberleri > NBA 2K21 Geçilemeyen Reklamlarla Oyuncuların Sinirini Bozmaya Devam Ediyor

NBA 2K21 Geçilemeyen Reklamlarla Oyuncuların Sinirini Bozmaya Devam Ediyor

Başarısız bir çıkış yaparak NBA 2K serisinin son yıllarındaki çoğu oyun gibi oyuncuları hayal kırıklığına uğratan NBA 2K21’e geçilemeyen reklamlar eklendi. Reklamlar, NBA 2K21’e oyunun inceleme puanlarının tam olarak sitelere işlenmesinin ardından eklendi.

Stevivor adlı bir YouTuber’ın paylaştığı videoyla birlikte oyuna geçilemeyen reklamların eklendiği anlaşıldı. Son yıllarda oyunda ve sunucularında birçok sıkıntıyla oyuncular memnun edemeyen NBA 2K serisinin son oyununda da oyuncuları memnun etmeyen bir durumla karşı karşıyayız. NBA 2K21’in inceleme puanlarının gelmesinin ardından oyuna eklenen geçilmeyen reklamlar da geliştiricilerin zamanlama konusundaki art niyetini gözler önüne seriyor.

NBA 2K21 oyunundaki geçilemeyen reklamlar

Normalde çoğunlukla bedava mobil oyunlarda karşılaştığımız geçilemeyen reklamlar gibi kazanç modellerini 100 dolara kadar versiyonu bulunan bir oyun olan NBA 2K21 kapsamında görmek şaşırtıcı. Maç arasında çıkan Oculus Quest 2 reklamları oyunun Xbox One, PS4 ve PC versiyonlarında fark edildi. Bu uygulamanın sürekli olup olmayacağı ve yeni nesil versiyonda bulunup bulunmayacağı ise merak konusu.

Dualsense ile NBA 2K21 Deneyimi

NBA 2K21 şu anki jenerasyon için kötü bir başlangıç yapsa da yeni nesil konsollarla birlikte daha iyi bir konuma ulaşmayı hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan geliştirici blogunda oyunun PS5 versiyonundaki gelişimler anlatılmıştı. 2K21 mekanik anlamda ne kadar gelişirse gelişsin, 2K firması oyuncuların isteklerine kulak vermedikçe tepki toplamaya devam edecek gibi gözüküyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir