Anasayfa > Oyun Haberleri > NBA 2K21 Şaşırtmadı: Yine Kötü Bir Başlangıç

NBA 2K21 Şaşırtmadı: Yine Kötü Bir Başlangıç

Serisinde son senelerdeki her oyun gibi kötü bir başlangıç yapan NBA 2K21, oyuncuları bu sefer şaşırtmasa da hayal kırıklığına uğrattı.

Dünyanın en iyi basketbol oyunu, çünkü başka bir basketbol oyunu yok. 2K serisinin son iki senesini özetleyen bu cümleyi ilk kim kurduysa katılıyoruz. EA’in iki sene boyunca basketbol oyunu üretmemesinin ardından piyasayı iyice domine etmesine rağmen oyunda bir gelişim gösteremeyen NBA 2K serisinin bu seneki oyunu NBA 2K21 de kötü bir çıkış gerçekleştirdi. Geçen seneki oyuna göre sadece şut metresini değiştiren NBA 2K21’in yeni şut göstergesinin de pek beğenildiğini söyleyemeyiz. Her sene karşımıza çıkan, PC’de oyuncuların rastgele şekilde oyundan atılması gibi saçma hatalar, oyunun geçen seneyle neredeyse aynı olması ve herhangi bir gelişme hissedilmemesi, oyuncular tarafından tepkiyle karşılandı.

Yeni Nesil The Witcher 3, PC ve Konsollarda Bizlerle Oluyor!

Şut animasyonları dahil her şeyin neredeyse geçen seneki oyunla tıpatıp aynı olduğu NBA 2K21’deki fiyat sıçraması da PC oyuncuları için bir hiç uğruna olmuş oldu. Oyunun 10 dolar daha pahalı olan yeni nesil versiyonu henüz oynanmasa da beklentiler pek yüksek değil. Steam’de son oyununun kullanıcı incelemesi Son Derece Olumsuz olan NBA 2K serisinin düzelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Umarız EA gereken bütçeyi ayırarak NBA 2K ile rekabet edebilecek bir NBA Live oyunuyla 2022’de karşımızda olur, biz oyuncular da rekabetten doğan kalitenin keyfini çıkarırız.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir