Anasayfa > Oyun Haberleri > NBA 2K21 Sınırlı Bir Süreliğine Ücretsiz Olacak

NBA 2K21 Sınırlı Bir Süreliğine Ücretsiz Olacak

NBA 2K21, 18 Mart saat 20:00’ye kadar Steam’de ücretsiz oynanabilir ve oyunu almak isteyenler için %67 indirimde olacak.

NBA 2K serisinin son oyunu olan NBA 2K21, 18 Mart saat 20:00’ye kadar sınırlı bir süre Steam’de ücretsiz oynanabilir olacak. Sınırlı bir süreliğine olacağının altını çizelim, Steam’in önceden Destiny 2, Left 4 Dead 2 gibi belirli bir süre aralığında indirildiğinde kütüphanenizde kalacak türden bir kampanya gibi değil. Oyunu kalıcı olarak almak isteyenler hala parasını ödemek zorunda, ancak bu bahsettiğimiz süre zarfında oyuna uygulanan indirim de bir hayli yoğun, hatta tam olarak %67’lik bir indirim.

nba 2k21

NBA 2K21, serinin en çok eleştirilen oyunu olarak tahta oturmuştu. Steam’de yorumların %38’inin olumlu olmasından ve genel yorumun çoğunlukla olumsuz yönde olmasından da hala görülebiliyor. Ancak oyunu eleştirenlerin hemfikir olduğu konu oyunun kötü olması değil, yaklaşık 400 TL’lik (Mamba Forever Edition ile 600 TL) bir fiyat barajının arkasında duran oyunun eski oyunlara göre bu fiyatı hak edecek yeniliklerinin çok az olmamasıydı.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

Şimdi ise oyunu hala alma düşüncesi olanlar için oyunu deneme fırsatı bulunuyor. 18 Mart akşam saat 8’e kadar Steam aracılığıyla oyunu indirip deneyebilir, beğendiyseniz de %67 indirimiyle yaklaşık 140 TL oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Mamba Forever Edition için ise bu kadar yoğun bir indirim söz konusu değil, %37’lik indirimle yaklaşık 450 TL’lik bir fiyatı var.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir