Anasayfa > Oyun Haberleri > Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

Usta bir keskin nişancı olarak hedeflerimizin peşinde olacağımız Sniper Ghost Warrior Contracts 2 çıkış tarihi nihayet belli oldu. Detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda CI Games‘in oturduğu ve bizleri farklı hedeflerin peşindeki bir sniper’ın maceralarına ortak edecek olan Sniper Ghost Warrior Contracts 2 geçtiğimiz yılın yaz aylarında duyurulmuştu. İlk duyurusundan bu yana özellikle serinin sevenleri tarafından merakla beklenen yapım bir de ertelemeye maruz kaldı. 2020 yılının sonbahar aylarında karşımızda olacağı açıklandıktan sonra ertelenen oyun için elimizde nihayet net bir çıkış tarihi var. Geliştirici CI Games tarafından yayınlanan bir fragman ile hem oyunun bize sunduklarına detaylı bir bakış atma şansı kazandık, hem de çıkış tarihini öğrenmiş olduk.

Yayınlanan yepyeni fragmana göre oyun 4 Haziran tarihinde karşımıza çıkacak. Raven adlı keskin nişancının hikayesini deneyimleyeceğimiz oyunda taktiksellik büyük bir önem taşıyacak. Ayrıca silahımızın yanı sıra yakın dövüş yeteneklerimizi kullanmak da önemli bir yere sahip olacak. Tüm bunların yanı sıra oyunda aldığımız kontratların yanı sıra pek çok da yan görev bulunacak. Oynanışa getirdiği pek çok yenilik ile bekleyenleri heyecanlandırmayı başarmış olan Sniper Ghost Warrior Contracts 2 çıkış tarihi için herhangi bir erteleme olmadığı taktirde 4 Haziran‘da oyuncularla olacak. Sistem gereksinimleri ve fiyatı henüz geliştiriciler tarafından açıklanmamış olan oyuna ön siparişle sahip olan oyuncuları 2 çok özel silah ve 2 adet de silah kaplaması bekliyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir