Anasayfa > Oyun Haberleri > NBA 2K21’in Yeni Nesil Konsollara Çıkış Tarihi Açıklandı!

NBA 2K21’in Yeni Nesil Konsollara Çıkış Tarihi Açıklandı!

2K’in popüler basketbol simülasyonunun son oyunu NBA 2K21 yeni nesil konsollara gelişmiş hâliyle geliyor.

NBA 2K21’in Xbox Series X, S ve PlayStation 5 için çıkış tarihi şaşırtmadı. 10 Kasım tarihinde Xbox Series X ve S, 12-19 Kasım tarihlerinde PS5 için satışa çıkacak olan oyunun şu anki versiyonu oyuncular tarafından büyük bir övgüyle karşılanmamıştı. Her seneki gibi özellikle PC’de beklentileri karşılayamayan NBA 2K serisinin son oyunu NBA 2K21’in yeni nesil versiyonuyla PS5 ve yeni nesil Xbox’larda yeniden bir çıkış yakalaması bekleniyor.

Yeni jenerasyon NBA 2K21, 10 Kasım’da direkt olarak Xbox Series X ve S için satışa sunulacakken oyunu PS5’te oynamak içinse biraz daha beklememiz gerekecek. 12 Kasım’da ABD, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya ve Güney Kore’de PS5 için satışa açılacak olan yeni nesil NBA 2K21, 19 Kasım’da bütün dünyada oynanabilir olacak.

NBA 2K21’in MyTeam İlerlemesi Yeni Nesle Aktarılabilecek

Yepyeni bir oyun deneyimi için sıfırdan geliştirilen NBA 2K21, çapraz platform desteği içermeyecek. Oyunun yeni versiyonunu oynayan oyuncular, mevcut konsollardan oynayanlarla aynı anda oyun deneyimini yaşayamayacak. Fakat yeni nesil konsollarda geriye uyumluluk özelliği olduğu için oyunun eski nesil versiyonunu yeni konsollardan oynayanlar, aynı versiyonu oynayan oyuncularla eşleşebilecek.

NBA 2K21’in yeni nesil versiyonundan beklentileriniz nelerdir, sizce seri üzerindeki eleştirileri delip geçebilecek mi?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir