Anasayfa > Oyun Haberleri > NBA 2K21 Yeni Nesil Oynanış Videosu Yayınlandı!

NBA 2K21 Yeni Nesil Oynanış Videosu Yayınlandı!

NBA 2K21 yeni nesil oynanış videosu yayınlandı! 2K Games’in NBA 2K serisine ait yeni oyunu NBA 2K21’in yeni nesil konsollar için geliştirilen sürümünden oynanış videosu geldi. Detaylar haberimizde.

Açıklama Geldi: NBA 2K21’in Geçilemeyen Reklamları Düzeltilecek

Visual Concepts tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan NBA 2K serisinin yeni oyunu NBA 2K21’in yeni nesil sürümü içi gelişmeler gelmeye devam ediyor. Yeni nesil oyun konsolları olan Xbox Series S/X ve PlayStation 5 için geliştirilen yeni nesil sürümünden oynanış videosu geldi. Yaklaşık 4 dakikalık videoda örnek bir maç gösteriliyor ve Visual Concepts’ten Erick Boenish ve Mike Wang tarafından bilgiler veriliyor.

NBA 2K21’in yeni nesil oynanış videosunda New Orleans Pelicans ve Golden State Warriors karşı karşıya geliyor. Güzel bir kamera açısıyla maç oynanıyor ve gerçekçi bir basketbol oynanış ve izlenim deneyimi sağlanıyor. Oyunun yeni nesil sürümünde oyuncuların hareketleri, mimikleri ve görüntüler oldukça tatmin edici durmakta. Geliştiriciler, videoda kullanılan yeni kamera açısı hakkında da konuşuyorlar. Bu bakış açısı saha kenarında yer alan kişilerin biraz üstünde yer alıyor ve oldukça güzel bir deneyim yaşatıyor.

NBA 2K21 Yeni Nesil Sürümü Çıkış Tarihi

NBA 2K21’in yeni nesil sürümü PlayStation 5 ve Xbox Series için konsolların çıkışıyla birlikte çıkacak.  Xbox Series için 10 Kasım tarihinde satış başlayacak. PlayStation 5 sürümü için özel tarihli bölgelerde konsol ne zaman çıkacak ise o zaman çıkış gerçekleştirilecek. Bazı bölgelerde 12 Kasım ve diğer bölgelerde 19 Kasım’da çıkış yapılacak. 19 Kasım itibariyle çıkış,  tüm dünyada her iki konsol için de eksiksiz bir şekilde başlamış olacak.

Siz NBA 2K21 yeni nesil oynanış videosu hakkında neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir