Anasayfa > Oyun Haberleri > Açıklama Geldi: NBA 2K21’in Geçilemeyen Reklamları Düzeltilecek

Açıklama Geldi: NBA 2K21’in Geçilemeyen Reklamları Düzeltilecek

Oyunun inceleme puanlarının işlenmesinin ardından NBA 2K21’e eklenen oyun içi geçilemeyen reklamlar oyuncular tarafından büyük bir tepkiyle karşılanınca 2K’den açıklama gecikmedi. Topluluğa seslenen geliştiriciler, ilerleyen bölümlerde düzeltilecek olan NBA 2K21’in geçilemeyen reklamları hakkında bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde birçok oyuncu NBA 2K21’e maç aralarında gösterilen, geçilemeyen reklamların eklendiğini fark etmişti. Birçok farklı oyun modunda 2KTV olması gerekirken ekrana gelen Oculus Quest reklamları, bu fiyatta bir oyun için adeta bir skandal niteliğindeydi. 100 dolara kadar çıkabilen bir oyun kapsamında böylesine bir reklamla karşılaşan topluluk, NBA 2K ekibine tepkisini gösterdi ve NBA 2K21’in geçilemeyen reklamları hakkında geliştirici ekipten açıklama gecikmedi.

NBA 2K21’in geçilemeyen reklamları hakkında açıklama

“Birçoğunuzun farkında olduğu gibi son yıllarda 2KTV segmentlerine reklamlar eklenmişti. 2KTV’ye dün eklediğimiz reklamın yerleştirmesi oyuncuların deneyimini beklemediğimiz bir şekilde etkiledi, çünkü bu reklamın oyun öncesinde oynamasını istemiyorduk. İlerleyen bölümlerde bu düzeltilecek. Sürekli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.”

Son yıllarda geliştirici ekip tarafından her anlamda dinlenmeyen 2K kitlesi, yapılan bu açıklamayı samimi bulmadı. Birçok kişi reklamların tam olarak böyle konulmak istediğini, 2K’in gelen tepkiden korkarak böyle bir açıklama yapmaya karar verdiğini düşünüyor. NBA 2K oyuncuları yıllardır kalitesiz sunucular, birçok saçma hatayla yapılan PC çıkışı gibi saçmalıklarla boğuşmasına rağmen hiçbir yeni oyunda bunların düzeltilmemesinden rahatsız. Birçok oyuncu bu sebeplerden dolayı NBA 2K’in oyunlarını satın almamak gerektiğine inansa da popüler basketbol simülasyon oyunu ilerleyen senelerde de dişli bir rakip karşısına çıkmadıkça tahtındaki yerini koruyacak gibi gözüküyor. Bakalım NBA 2K serisi ilerleyen yıllarda yeni nesille birlikte kendine çekidüzen verecek mi?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir