Anasayfa > Oyun Haberleri > NBA 2K22 Çıkış Tarihi ve Oyun Kapağı Sızdırıldı

NBA 2K22 Çıkış Tarihi ve Oyun Kapağı Sızdırıldı

Twitter’da paylaşılan bir sızıntı görsel NBA 2K22 çıkış tarihi ve oyunun kapağına dair bize bilgi veriyor.

Dün öğle saatlerinde Twitter’da NBA 2K22 Leaks & Intel tarafından paylaşılan görsel oyunun çıkış tarihini ve oyunun kapaklarından birinde hangi oyuncuların olacağını gün yüzüne çıkarmış olabilir.

NBA 2K22 Çıkış Tarihi

NBA 2K22 Leaks & Intel sayfasının bu görseli nasıl bulduğu bilinmiyor. Fakat eğer sızdırılan görsel gerçek ise NBA 2K22 çıkış tarihi 10 Eylül 2021 olacak. Bu tarih NBA oyunlarının normal çıkış tarihi aralığına denk geliyor. NBA 2021-2022 sezonu ise Ekim ayında başlıyor.

Görselde yer alan “The 75th Anniversary EditionNBA‘in 75. yıldönümüne işaret ediyor. 2K ekibi NBA‘in 75. yıldönümü için özel bir edisyon hazırlamış gibi görünüyor.

NBA 2K22 Oyun Kapağı

Bilindiği üzere 2K her yıl birden fazla kapak seçeneği ile oyunlarını satışa sunuyor. Geçtiğimiz yılın kapaklarından biri Portland Trail Blazers guardı Damian Lillard, diğeri ise New Orleans Pelicans‘ın genç yıldızı Zion Williamson olmuştu. Bunlara ek olarak 2K, geçtiğimiz yıl helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant için özel olarak “Mamba Edition” versiyonu da sunmuştu.

Sızdırılan görsel de NBA 2K22‘in potansiyel oyun kapaklarından birine dair bazı ipuçları barındırıyor. Kapakta 38.387 sayı ile tüm zamanların en skorer oyuncusu Kareem Abdul-Jabbar, 2011 yılında takımı Dallas Mavericks ile güçlü Miami Heat‘e karşı şampiyonluğu kazanmış Alman Dirk Nowitzki ve geçtiğimiz günlerde Doğu Konferansı yarı final yedinci maçında Milwaukee Bucks‘a mağlup olan Kevin Durant bir arada yer alıyor.

Yine de hatırlatmakta fayda var ki bu görsel sadece bir sızıntı ve 2K cephesinden henüz bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla ilerleyen tarihte gelen resmi açıklamalar ile değişiklikler olabilir.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir