Anasayfa > Oyun Haberleri > Necromunda: Hired Gun 40K FPS Şöleni Yaşatacak

Necromunda: Hired Gun 40K FPS Şöleni Yaşatacak

Necromunda: Hired Gun 40K FPS deneyiminin başarılı örneklerinden birini sunmaya hazırlanıyor. Oyunun yayınlanan son fragmanı göz doldurdu.

StreumOn Studio tarafından geliştirilen Necromunda: Hired Gun 1 Haziran’da piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Oyun hem konsollarda hem de PC’lerde görücüye çıkacak. Oyun aksiyon dolu shooter oyunlarını sevenler için biçilmiş kaftan. Oyunda Necromunda’nın şiddet ve aksiyon dolu sokaklarında çeşitli kontratlar alıp ödül avcılığı yapıyoruz. Bize sadık mekanik köpeğimiz ve silahımız, bu çılgın suç ütopyasında bize yardımcı oluyor. Necromunda: Hired Gun’da kontratları Martyr’s End adı verilen bir merkezden alıyoruz. Bu merkez aynı zamanda hayatımızı kurtarmış olan Kal Jericho ile tanışacağımız ve networkümüzü kuracağımız yer. Buradan itibaren karakterimizi yaratıp kontratlarımızı almaya başlıyoruz.

Steam FPS Açma, Gösterme Ayarları

Bu türden bir hikaye tam olarak devrimsel sayılmaz. Ancak bu oyunun piyasaya uzun zamandır çıkan en iyi grafiklerden bazılarına sahip olduğu söylenebilir. Oyununda hikayeyi kendimizin yönlendirebilmesi de klasik hikaye modundan biraz daha dışarıya çıkabilmek için oldukça iyi bir seçenek. Bütün bunların 40K FPS kalitesiyle birleşmesi de pastanın üzerine çilekleri diziyor.

Oyunun Steam sayfası an itibariyle hazır ve indirimde. Fiyatı yürek burkucu bit 161 olan oyuna ön sipariş vererek bonuslar kazanmak da mümkün. Eğer PC oyuncusu değilseniz oyunu PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 ve Xbox One üzerinden oynamanız mümkün.

Oyunun dün yayınlanan fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir