Anasayfa > Oyun Haberleri > Need For Speed: Hot Pursuit Remastered Xbox Game Pass ve EA Play Yolcusu

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered Xbox Game Pass ve EA Play Yolcusu

2010 çıkışlı Need For Speed: Hot Pursuit oyununun yeni Remastered versiyonu Xbox Game Pass ve EA Play servislerine dahil oluyor. Detaylar haberimizde.

Birkaç Need For Speed Oyunu Dijital Mağazalardan Tamamen Kaldırılacak

Orijinali Criterion Games tarafından geliştirilen Need for Speed: Hot Pursuit, 16 Kasım 2010 tarihinde çıkışını yaptı. Polislik ve yarışçılık görevlerini bir arada barındıran arcade yarış oyununun geçtiğimiz Kasım ayında Remastered versiyonu piyasaya sürüldü. NFS: Hot Pursuit Remastered, Stellar Entertainment tarafından geliştirildi. Bu stüdyo, aynı zamanda Burnout Paradise oyunun da Remastered’ı üzerinde çalışmıştı.

Remastered sürümü ile oyuna pek çok iyileştirme geldi. Artık oyun 4K 60 FPS çalışabiiyor ve ekstra olarak da çapraz platform desteği oyunda yer alıyor. Oyuna yeni bir fotoğraf modu ve yeni başarımlar da eklendi. Ayrıca oyunun duraklama sürelerinde iyileştirmeler yapıldı. Geçtiğimiz günlerde bazı eski Need For Speed oyunlarının dijital mağazalardan kaldırıldığı haberini vermiştik. Bu kötü haberin üstüne EA, sevindirici bir haber ile karşımıza çıktı.

nfs hot pursuit remastered

Açıklanan bilgilere göre 24 Haziran 2021 tarihinden itibaren Need For Speed: Hot Pursuit Remastered, Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play servislerinin kütüphanelerinde yerini alacak. Siz Need for Speed serisi ve Hot Pursuit Remastered’ın bu servislere gelmesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ayrıca Xbox Game Pass Haziran oyunları belli oldu. Buraya tıklayarak Haziran oyunlarını belirttiğimiz haberimize ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir