Anasayfa > Oyun Haberleri > Neon Abyss Steam’in Ardından Konsollara Geliyor!

Neon Abyss Steam’in Ardından Konsollara Geliyor!

Veewo Games tarafından geliştirilen bağımsız 2D aksiyon oyunu Neon Abyss, PS4, XBOX ONE, Nintendo Switch üzerinden oynanabilecek.

Steam’de anlık olarak kısa bir demo versiyonu bulunan bağımsız oyun Neon Abyss, yapılan açıklamaya göre popüler konsollara da geliyor. PlayStation, XBOX ONE, Nintendo Switch üzerinden oynanabilecek olan oyun, konsol çıkışlarını 2020 yılının üçüncü çeyreğinde gerçekleştirecek. Oyunun yayıncısı Team17 tarafından paylaşılan konsol duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyun, fragmanda hızlı yapısı ve canlı renkleri ile dikkat çekmekte. Platform oyunu olduğu için aman aman bir sistem gereksinimi istemeyen Neon Abyss’in görüntüsü de yapısına göre gayet yeterli. Fiyatı henüz belli olmayan oyunun demo versiyonunu Steam üzerinden oynayabilirsiniz. Demonun süresi seçtiğiniz zorluğa göre çoğalıyor. Oyunu zorlaştırdıkça demoyu daha fazla oynuyorsunuz.

“Neon Abyss, hızlı koşu ve silah aksiyonunu derin, rogue-like mekaniklerle birleştirerek sizi Hades tarafından Abyss’e sızıp Yeni Tanrılar’ı alt etmek için kurulmuş “Grim Squad”ın bir üyesi yapıyor. Her öldükten sonra kendinizi daha güçlü bulacaksınız, ölüm son değil. “

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir