Anasayfa > Oyun Haberleri > Netflix PUBG Animasyonu için Kolları Sıvadı

Netflix PUBG Animasyonu için Kolları Sıvadı

Çevrimiçi dizi platformlarının tartışmasız lideri olan Netflix PUBG animasyonu için oldukça hevesli görünüyor. Detaylar haberimizde.

Takvimler 207 yılını gösterirken oyun dünyası neredeyse geri dönülemez bir biçimde değişti. Oyuncuların oyun alışkanlıklarını büyük ölçüde değiştiren PUBG, ya da tam adı ile bahsetmek gerekirse PlayerUnknown’s Battlegrounds piyasaya sürüldü ve hala şiddetli bir biçimde devam etmekte olan battle royale furyası da böylece başlamış oldu. Piyasaya sürüldüğü günden beri yalnızca bir oyun olarak kalmayıp kabından taşan ve pek çok farklı formatta da bizlerin karşısına çıkan PUBG için Netflix de kolları sıvamış vaziyette. Netflix bir PUBG animasyonu için oldukça hevesli, üstelik projenin başında da bir diğer başarılı oyun adaptasyonu olan Castlevania anime serisinin yapımcısı ve showrunner’ı Adi Shankar var.

Battle Royale Nedir? Battle Royale Oyunlar Nelerdir?

Netflix PUBG

Merak edilen projeye dair bazı açıklamalarda bulunan Shankar PUBG 2017 yılında piyasaya sürüldüğü günden bu yana rekabetin içinde olduğundan ve bu projenin Hollywood ile oyun dünyası arasındaki yıkılmak üzere olan köprüleri yeniden tamir etmek için harika bir fırsat olduğundan bahsetmiş durumda. Netflix‘in halihazırda Castlevania, The Witcher, DOTA Blood Dragon ve Dragon’s Dogma gibi oyun uyarlamalarını izleyicilerine sunduğunu düşünürsek PUBG projesi kimseyi şaşırtmayacaktır. Aynı zamanda Netflix‘in Tomb Raider, Cuphead, Devil May Cry ve Far Cry: Blood Dragon gibi başka oyun uyarlamaları üzerinde çalıştığı da biliniyor.

Netflix ve PUBG ortaklığı konusundaki asıl soru işareti ise projenin neye benzeyeceği. Bir animasyon olarak karşımıza çıkacak olan serinin ne anlatacağı, ana omurgayı hangi konunun oluşturacağı şimdilik gizemini koruyor olsa da yakın zamanda konuya ilişkin daha fazla detay duymayı bekleyebiliriz

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir