Anasayfa > Oyun Haberleri > New World Beta Sürümü Anlık Oyuncu Sayısı Tahminleri Aştı

New World Beta Sürümü Anlık Oyuncu Sayısı Tahminleri Aştı

Amazon’un MMO projesi olarak bildiğimiz New World beta sürümü anlık oyuncu sayısı ile beklentileri bir hayli aştı. Detaylar haberimizde.

Amazon‘un çalkantılı bir süreçten sonra nihayet beta sürümünü oyuncularla buluşturduğu yeni MMORPG oyunu New World görünüşe göre oyuncuların içindeki MMORPG açlığını ortaya çıkartmış vaziyette. Yapılan kapalı beta lansmanının ardından oyun Steam üzerinde 190.811 anlık oyuncu sayısını görerek geliştiricisini mutlu etti. Ön sipariş verenlerin kapalı beta sürecine direkt olarak dahil olabilme hakkını kazanmasının yanı sıra oyuncular aynı zamanda oyunun resmi internet sitesi üzerinden bir kayıt formu doldurarak da kapalı beta sürecine katılmaya hak kazanabiliyorlar. Ancak kayıt formu doldurarak bu hakkı kazanmayı ummak ön siparişin aksine garantili bir yol değil, hatırlatmakta fayda var.

MMORPG Nedir, MMORPG Oyunlar Nelerdir?

New World beta sürümü anlık oyuncu

Twitch üzerinde de kendisine hatırı sayılır bir izleyici kitlesi toplamayı başarmış olan yapım platformun tepesinde en çok izlenen ikinci oyun olarak oturuyor. Aynı zamanda Steam Database verilerine göre New World beta sürümü anlık oyuncu sayısı haricinde de Steam‘in en çok oynanan dördüncü oyunu konumunda bulunuyor. Bu da onu Apex Legends ve GTA V gibi popüler yapımların önüne koyuyor. Oyun hakkında gelen yorumlar ise şimdilik karışık. Ancak oyuncular genel olarak oyunun savaş mekaniklerinden memnun kalmışlar gibi görünüyor. Oyunun eksikleri konusunda da yapımın henüz beta sürecinde olduğunu ve tam çıkışını gerçekleştirmediğini hatırlamak gerekiyor. 2 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kapalı beta döneminin ardından oyunun tam çıkışını ise 31 Ağustos tarihinde yapması bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir