Anasayfa > Oyun Haberleri > New World Steam Üzerinde 200 Bin Anlık Oyuncuyu Aştı

New World Steam Üzerinde 200 Bin Anlık Oyuncuyu Aştı

Amazon’un büyük merakla karşılanan MMO oyunu New World Steam üzerinde henüz beta sürecindeyken büyük bir popülerlik elde etmeyi başardı. Detaylar haberimizde.

Geliştirilme süreci yılan hikayesine dönen, fırtınalı dönemlerin ardından nihayet geçtiğimiz günlerde beta süreci başlayan ve oyuncuların karşısına çıkan New World pek çok oyuncuyu ve eleştirmeni etkilemeyi başarmış vaziyette. Dünyanın e-ticaret devi Amazon‘un oyun işine de el atması ile ortaya çıkan projelerden biri olan New World kapalı beta sürecinde elde ettiği başarı ve popülerlik ile geliştiricilerinin yüzünü güldürmeyi başardı. Henüz tam çıkışını bile yapmamış olan New World geçtiğimiz günlerde 190.811 anlık oyuncu sayısına ulaşmayı başarmıştı. Bunun ardından ise yeni bir başarı daha gecikmedi. New World Steam üzerinde anlık olarak tam 200.856 oyuncuyu ağırladı.

MMO Nedir? MMO Oyun Örnekleri, Türleri

Steam‘de en popüler oyunlar arasına adını yazdırmayı başarmış olan kapalı beta sürecindeki oyun bu başarısı ile birlikte en çok oynananlar listelerinin üst sıralarında kendilerine yer bulan pek çok oyunu da geride bırakmayı başardı. Oyun Twitch üzerindeki popülerliğini de kolay kolay kaybedecek gibi görünmüyor. Yayıncıların da büyük ilgi gösterdiği oyun platformun en çok izlenenleri arasında.

Daha tam çıkışını bile gerçekleştirmeden böylesine bir popülerliğe ulaşan oyunun kapalı beta sürecine dahil olmak için ise iki seçenek bulunuyor. Bunlardan ilki oyunu ön sipariş ile satın almak. Bunun için ise 109 TL‘yi gözden çıkartmanız gerekiyor. Diğer seçenek ise oyunun resmi sitesi üzerinde yer alan kayıt formunu doldurarak kapalı beta için şansınızı denemek. Ancak bu yol garanti değil ve uzun bir oyuncu listesi içerisinde talihin sizin yüzünüze gülmesi bir hayli zor bir ihtimal. Bakalım 31 Ağustos tarihinde tam çıkışını gerçekleştirecek olan yapım bu popülerliğini ne zamana kadar sürdürmeyi başaracak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir