Anasayfa > Oyun Haberleri > NieR: Automata’nın Son Gizemi Bulundu

NieR: Automata’nın Son Gizemi Bulundu

NieR: Automata’nın son gizemi oyunun çıkışından 3 yıl sonra bulundu. 2017 yapımı aksiyon-RPG oyununda son bir gizem daha olduğu biliniyordu. Bu gizem sonunda çözüldü. İşte detaylar.

Nier: Automata 5 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Bayonetta, Astral Chain ve The Wonderful 101 gibi yapımlar  ile tanınan Japonyalı video oyun geliştirici şirketi PlatinumGames tarafınadan geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanılan NieR: Automata 2017 yılında çıkışını gerçekleştirmişti. Oyunun çıkışından yaklaşık 4 yıl geçti ve oyunu tekrar gündeme sokacak bir gelişme yaşandı. Oyunun yönetmeni Yoko Taro, bir açıklamasında oyunda hala çözülememiş bir gizem olduğunu açıklamıştı. Mart 2018’de yapılan bu açıklamanın üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen gizem sonunda çözüldü.

Oyunlarda bulduğu gizemleri ve bilinmeyen mekanikleri sosyal medya hesaplarında paylaşan modcu Lance McDonald, NieR: Automata’daki son gizemi buldu. Son gizem ise oyunun ilk bossuyla karşılaşma anınızda belirli bir kombinasyon uygulayarak  oyunun bonus kilitlerini açabilmeniz ve oyunun sonuna ulaşabilmenizi sağlıyor. McDonald, bunun bir glitch olmadığını, oyunda yer alan bir hile kodu olduğunu da belirtiyor. Oyunun son gizeminin bu olduğu geliştiriciler ve Yoko Taro tarafından doğrulandı. Lance McDonald, oyunun çıkışından tam 3 Yıl 10 Ay sonra son gizemi bulmayı başarmış oldu.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir