Anasayfa > Oyun Haberleri > Ninja Theory’nin Yeni Oyunu Project: Mara İçin Geliştirici Günlüğü Paylaşıldı

Ninja Theory’nin Yeni Oyunu Project: Mara İçin Geliştirici Günlüğü Paylaşıldı

Ninja Theory’nin yeni psikolojik korku oyunu olacak Project: Mara için geliştirici günlüğü videosu paylaşıldı. Ninja Theory, bu oyunla birlikte özgün ve üst seviyede gerçekçi bir oyun deneyimi yaşatmak amacında. Detaylar haberimizde.

Senua Karakterinin Aktrisi Hellblade 2 İle Alakalı Bir Makyaj Fotoğrafı Paylaştı

Hellblade Senua’s Sacrifice oyunu ile büyük başarı yakalayan ve adını duyurmayı başaran Ninja Theory, Senua’s Saga: Hellblade 2 devam oyununu geliştirirken bir yandan da yeni özgün bir proje üzerinde çalışmakta. Geçtiğimiz yıl teaserı yayınlanan Project: Maara, oyunculara özgün bir psikolojik korku deneyimini yaşatmak için tasarlanıyor. Oyun Ninja Theory çatısı altında oluşturulan The Dreadnought takımı tarafından geliştiriliyor.

Ultra Gerçekçi Grafikler!

Yayınlanan geliştirici günlüğü videosunda Ninja Theory’nin baş kreatif direktörü ve kurucu ortağı Tameem Antoniades, oyun için gerçekliği nasıl yakalamaya çalıştıklarını açıklıyor. Oyun tek bir konumda geçiyor o da bir apartman dairesi.

Gerçek bir apartman dairesinde tüm çevre ve nesneler eksiksiz bir şekilde çekiliyor ve taranıyor. Taramanın ardından tüm çevre ve nesneler bilgisayar ortamında oyun motoruna entegre edilerek en gerçekçi görünüm elde edilmeye çalışılıyor.

Project: Mara Hakkında

Ninja Theory, Project: Mara’nın özgün ve üst seviye gerçekçi bir psikolojik korku deneyimi yaşatmasını amaçlıyor. Oyun sektöründe korku deneyimine yeni bir boyut getirebilecek bir yapım olan Project: Mara’nın hikayesi tek bir karakter ve tek bir konum olan apartman çevresinde gelişiyor.

Oyunun konusu hakkında net bir bilgi olmasa da oyunun gerçek araştırmalara ve olaylara dayalı olarak bir kadının yaşadığı ”mental dehşet” ya da ”zihinsel terör” olarak tanımlanan psikolojik düzeyde sıkıntılı durumlar içerisinde yaşadıklarına tanık olacağız.

Ninja Theory, artık Xbox Game Studios’un bir parçası ve bu yüzden oyun Xbox Game Pass’e ilk günden gelebilir. Oyunun PC ve Xbox platformlarına özel olacağı da ihtimaller arasında yerini alıyor. Oyun hakkında net bir yorum ve açıklama yapmak için oldukça erken.

Sizce Ninja Theory, Project: Mara ile başarı yakalayacak mı? Oyun sizin ilginizi çekti mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir