Anasayfa > Oyun Haberleri > Senua Karakterinin Aktrisi Hellblade 2 İle Alakalı Bir Makyaj Fotoğrafı Paylaştı

Senua Karakterinin Aktrisi Hellblade 2 İle Alakalı Bir Makyaj Fotoğrafı Paylaştı

Hellblade serisinde Senua karakterini canlandıran Aktris Melina Juergens, resmi Twitter sayfasından Hellblade 2 ile alakalı bir makyaj fotoğrafı paylaşımında bulundu. Senua’nın yeni görünüşü ile alakalı ufak bir fikir sahibi oluyoruz. İşte detaylar.

Hellblade 2 Geliyor!

Ninja Theory tarafından geliştirilen ve yayınlanan Hellblade: Senua’s Sacrifice, 8 Ağustos 2017’de çıkışını yapmıştı. Kendine özgü özel bir deneyim sunmayı başaran ve uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken yapımın yeni oyunu merakla beklenmekte. Özellikle yaşattığı atmosfer, ses efektleri, Senua karakterinin iç dünyası ve yaşadıklarını oyuncuya başarılı bir şekilde yansıtan oyun, çoğu oyuncu tarafından beğenilmişti.

Yeni oyunu sabırsızlıkla beklemeye koyulan hayranlar Senua’nın gizemli hikayesinin nasıl şekilleneceğini merak etmekte. Geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen The Game Awards ödül töreninde duyurulan yeni oyunun tam ismi Senua’s Saga: Hellblade 2 olarak geçmekte. Geçtiğimiz günlerde Senua karakterinin aktrisi Melina Juergens, bir makyaj fotoğrafını paylaştı.

Paylaşılan makyaj fotoğrafında Senua’nın yeni oyunda yer alacak yüz makyajını görmekteyiz. Oyunun tanıtım fragmanında dikkatli bakıldığında aynı makyajın yer aldığını görebiliyoruz. Senua’nın yüzündeki işaretlerin ne anlama geldiği henüz bilinmiyor. Makyaj ise Tom McInerney‘e ait. Juergens, paylaşıma yeni oyunla alakalı bir söz de ekledi. Paylaşımda ”Kazanılan her savaşın yerini daha büyük bir savaş alır” sözü yer alıyor. Senua’nın yeni destanında daha büyük bir savaş göreceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz.

Senua’s Saga: Hellblade 2 Ne Zaman Çıkacak?

Yeni oyunun henüz ne zaman çıkacağını ve Xbox için özel olup olmayacağını bilmiyoruz. Tahminlere göre oyunu 2021 yılı içerisinde veya en geç 2022 yılında görebiliriz. Acaba Senua’s Saga: Hellblade 2 beklentileri karşılayabilecek mi? Siz oyunu çıkınca oynamayı düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir