Anasayfa > Oyun Haberleri > No Man’s Sky 5. Yıl Dönümü Videosu ve Yeni Güncelleme

No Man’s Sky 5. Yıl Dönümü Videosu ve Yeni Güncelleme

Hello Games çıkışının üzerinden 5 yıl geçmiş olan No Man’s Sky için bir yıl dönümü videosu paylaştı. Videonun sonunda gözüken ufak bir detay oyuncuları bir hayli heyecanlandırmış durumda.

Oldukça yüksek bir beklentiyle çıkış yapan ve oyun dünyasında büyük bir hayal kırıklığına sebep olan No Man’s Sky, artık beş yaşında. No Man’s Sky ilk çıktığı zamanlar gerek oyunculardan gerekse de basından fazlaca eleştiri almış ve uzunca bir süre de bu kötü şöhretiyle akıllara yer etmişti. Ama durum artık böyle değil. Hello Games o günden bu yana sıkı çalışarak No Man’s Sky’ı geliştirmeye ve güncellemeye devam etti. Geçirdiği 16 büyük güncellemeden sonra No Man’s Sky ilk halinden tamamen farklı, herkes tarafından beğenilen ve oynanan bir oyun haline geldi.

No Man’s Sky

Geliştirici stüdyo da bu süreçte neler yaşadıklarını ve oyunun nasıl bir değişim geçirdiğini vurgulamak amacıyla, oyunun 5. yılını kutlayan bir yıl dönümü videosu paylaştı. Geliştirici ekipten, oyuna getirilen güncellemelerden ve hatta oyuncuların verdikleri tepkilerden kesitlerin bulunduğu videonun sonunda gizemli bir detay daha var. Hello Games henüz bir açıklama yapmamış olsa da “Frontiers” isimli bu yeni güncelleme, oyuncuları bir hayli heyecanlandırdı.


Videonun sonunda çıkan “Frontiers” güncellemesi hakkında bildiklerimizse henüz oldukça kısıtlı. Hello Games’in önemli isimlerinden olan Sean Murray de yaptığı açıklamada detay vermekten kaçındı. Murray bunun bazı yönleriyle sıradan bir güncelleme olacağını, bazı yönleriyle de hep eklemek istedikleri bilim kurgu fantezisinin eksik parçası olduğunu söyledi. Bu güncellemeyi uzunca bir süredir getirmek istediklerini belirten Murray, bunun oyunun 5. yılına oldukça uygun olduğunu da söyledi.

Bireysel Mod, Shadow Arena’ya Yenilenen Özellikleriyle Dönüyor

“Denemek istediğimiz ve hakkında heyecanlı olduğumuz çok fazla şey var” diyen Murray bu yolculuğun bir sonraki adımının da uzak olmadığını söyledi. Murray yakında oyuncularla Frontiers hakkında çok daha fazla şey paylaşacaklarını da açıkladı. Bununla beraber güncellemenin ne zaman geleceği konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Videonun sonunda gözüken “yakında geliyor” yazısına ve Murray’in açıklamalarına bakacak olursak oyuncuların o kadar da beklemesine gerek olmadığını söyleyebiliriz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir