Anasayfa > Oyun Haberleri > No Man’s Sky Xbox Game Pass Haziran Ayı Oyunu Oldu!

No Man’s Sky Xbox Game Pass Haziran Ayı Oyunu Oldu!

No Man’s Sky Xbox Game Pass Haziran ayı oyunu olarak Game Pass sahipleri için ücretsiz olarak geliyor! Detaylar haberimizde.

2016 yılında piyasaya sürülmüş olan No Man’s Sky oyunculara sonsuz bir keşif ve oyun deneyimi gibi büyük vaatlerde bulunarak çıkışını gerçekleştirmişti. Tamamen keşfetmeye insan ömrünün yetmeyeceği söylenen hepsi birbirinden farklı gezegenler ve canlılar vadeden oyun bu vaatlerin altından kalkamayarak kötü bir başlangıç yapmıştı. Ancak oyun daha sonrasında yapılan güncellemeler ile oyuncuların gönlünü kazanmayı başarmış ve çoğu oyuncuyu mutlu etmişti.

No Man's Sky Xbox Game Pass

No Man’s Sky oyuncuların karşısına bu kez de Xbox Game Pass Haziran ayı olarak çıkıyor. Microsoft‘un mağazası üzerinden 120,50 liralık bir fiyat etiketine sahip olan oyun gelecek ay Xbox Game Pass sahipleri için ücretsiz olacak. Ayrıca oyuna tamamen sahip olmak isteyen Xbox kullanıcıları için de yine mağaza üzerinde 6 gün boyunca devam eden bir indirim bulunuyor. Bu indirim sayesinde oyuna 60,25 liraya sahip olabilirsiniz. Aldığı son güncellemeler ile birlikte içerik bakımından da oldukça güçlenmiş olan No Man’s Sky bu şartlar altında kaçırılmaması gereken bir oyun.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir