Anasayfa > Oyun Haberleri > Observer: System Redux İçin Fragman Geldi!

Observer: System Redux İçin Fragman Geldi!

Remastered furyasına katılan oyunlar arasında bulunan Observer karşımıza Observer: System Redux fragmanı ile çıktı. Detaylar haberimizde. 

Oyuncuların karşısına 2017 yılnda çıkan Observer remastered versiyonu ile de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Observer: System Redux adını taşıyacak olan bu remastered versiyonunda geliştirici Bloober Team karşımıza daha iyi bir oynanış, bazı görüntü problemlerinin giderilmesi ve yepyeni bir hikayeli içerikle çıkacaklar. Ayrıca oyun remastered versiyonu ile yeni nesil konsollarda da yer alacağı garantilenen ilk remastered oyun oldu.

Gelecekte geçen ve atmosferin kesinlikle oynanış zevkini kat ve kat arttırdığı oyunda Daniel Lazarski adlı bir dedektifin kontrolünü üstleniyoruz. Sıradan dedektiflerden farklı olarak ise bizim işimiz insanların beyinlerinin içi ile. İnsanların zihinlerine girip onların iç dünyalarını manipüle ettiğimiz oyun aynı zamanda kendi korkularımız ile de yüzleşmek zorunda kalıyoruz. Bu da Observer‘ı son yılların en iyi gerilim oyunlarından biri yapıyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri oyunun fragmanı ile baş başa bırakalım.

Oyuncuyu özellikle yarattığı başarılı atmosfer ve gelecek tasvirinin distopik teması ile kendine çeken oyun otoriteler tarafından çok iyi notlar ile karşılanmış olsa da istediği oyuncu kitlesine hitap etmeyi başaramamıştı. Teknik açıdan ve atmosfer bakımından neredeyse kusursuz sayılabilecek olan oyun bakalım remastered versiyonu ile daha da geniş kitlelere ulaşmayı başarabilecek mi? Oyunun bu yeniden elden geçirilmiş versiyonunun 2020 yılının kış aylarında oyuncuların beğenisine sunulması bekleniyor.

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir